Boro Majstorović i KRAJIŠKI MARKETING – Otkrivamo pozadinu viralnog hita: Ako je neko vidio Boru, neka ugasi RINGIŠPIL!

Boro Majstorović i KRAJIŠKI MARKETING – Otkrivamo pozadinu viralnog hita: Ako je neko vidio Boru, neka ugasi RINGIŠPIL!

Boro Majstorović i krajiški marketing

„Ako je neko vidio Boru Majstorovića, neka ide da ugasi ringišpil. Ne znaju ga ugasiti, već 20 minuta vrti“ – rečenica koja je postala hit na društvenim mrežama i navela pojedine da se zapitaju ko je to Boro Majstorović.

Prije nekoliko dana na jutjub “Krajiška vevo” posvećenom krajiškoj muzici, osvanuo je snimak sa jednog narodnog veselja koji je nasmijao mnoge i za tren postao viralan.

Za one koji nisu pogledali snimak, pjevač je zabavljao veliki broj posjetilaca ovog veselja, međutim u jednom trenutku, između izvođenja pjesama prekinuo je pjesmu i rekao sljedeće:

– Ako je neko vidio Boru Majstorovića, neka ide da ugasi ringišpil. Ne znaju ga ugasiti, već 20 minuta vrti. I ostalo je istorija…

Munjevitom brzinom video se regionom počeo širiti putem mreža i preko noći „nakupio“ stotine hiljada pregleda, a komentari ispod snimka su se samo nizali:

“Ali zamisli ostaneš zaglavljen na ringišpilu a on te vrti 20 minuta”, “Boro majstore živjećeš 200 godina”, “Najgore je što nije montaža, vidi se iza poluđeli ringišpil”, “Bora je ostavio kući uključenu ringlu morao je brzo da ode”, “Bora Majstorović, utisak nedjelje!” “Boro, majstore pomagaj”.

A ko je Boro Majstorović?

Među komentarima ispod viralnog snimka našlo se i nekoliko onih koji su pitali „a ko je dotični Boro?“.

Za pojedine koji su mislili da je Boro samo vlasnik ringišpila koji se izgubio i zaboravio da ga isključi – prevarili ste se!

Vjerovali ili ne, Boru Majstorovića našli smo i to u Banjaluci.

Za one koji nisu znali Majstorović je pjevač koji je na estradi već skoro 30 godina.

Porijeklom iz Modriče, a Borinu karijeru obilježio je hit „Kawasaki“ iz 2004. koji danas na jutjubu broji preko dva miliona pregleda.

Za ALOonline Majstorović je otkrio pozadinu viralnog snimka i ispričao kako je šala sa ringišpilom nastala.

– Pojedinci koji nisu znali ko sam ja mislili su da ja imam ringišpile, ali ipak to nije tako.

Šala sa ringišpilom je zapravo bila priprema terena za novu pjesmu sa Gocijem Ristićem koja je očigledno urodila plodom – kazao je Majstorović za portal http://aloonline.ba.

foto: ALOonline

Kako nam je pjevač otkrio sve se zgodilo na zboru u Marićkoj u blizini Prijedora, a pjevač Goran Goci Ristić je bio za mikrofonom na viralnom snimku.

– Ja sam taman polazio kući, kada mi je Goci rekao „gdje ćeš rano je“, a ja sam mu odgovorio „idem samo da ugasim onaj ringišpil“ i eto tako je sve nastalo – rekao je pjevač za ALOonline te spomenuo novu pjesmu koja upravo nosi naziv „Ringišpil“.

autor i foto: alooline.ba, video: youtube.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.