„ČIM JE POLICIJA OKRENULA TELO, ZNALI SMO KO JE“: U Zaječaru pronađen LEŠ BEZ ŠAKA I KOSE, mještani ga odmah identifikovali

„ČIM JE POLICIJA OKRENULA TELO, ZNALI SMO KO JE“: U Zaječaru pronađen LEŠ BEZ ŠAKA I KOSE, mještani ga odmah identifikovali

Protekle subote pronađeno je tijelo muškarca bez obe šake u zaječarskom šumarku.

Iako nadležni i dalje vode pronađeno tijelo kao N.N. lice, meštani naselja Pišura tvrde da znaju o kom čoveku se radi.

– Čim je policija došla na uviđaj i okrenula telo koje je bilo na stomaku, odmah smo prepoznali po licu o kome se radi. To je G.V. star 68 godina. Bio je rudar u Lubnici, i tamo je i stekao penziju. U naše naselje se doselio pre oko 17 godina – kažu meštani.

Da podsetimo, protekle subote dve komšinice su krenule u obližnji šumarak da uzmu malo zemlje za sadnju cveća.

Jedna od njih je ugledala telo kako leži na stomaku.

– Krenula sam da uberem cvet, i ugledala jeziv prizor. U deliću sekunde sam pomislila da je reč o nekoj lutki, ali sam onda shvatila da je to beživotno telo nekog muškarca. Imao je patike, farmerice i džemper na sebi. Ležao je na stomaku raširenih ruku, kao da pliva, i odmah sam videla da nema obe šake. Videla sam i potiljačni deo lobanje, kost bez kose. Odmah smo pozvale policiju – kazala je tada jedna od komšinica.

Policija je odmah došla i uradila uviđaj. Naložena je obdukcija da bi se utvrdio uzrok smrti.

– Mi još uvek nemamo rezultate obdukcije. Za sada je pretpostavka da je čovek preminuo prirodnom smrću jer nema vidljivih rana na telu koje bi ukazivale na nasilnu smrt. Pretpostavljamo da su mu šake pojele životinje, kao i kožu sa potiljka – saznajemo od nadležnih.

Meštani su ubeđeni da se radi o bivšem rudaru čiji je nestanak prijavljen u novembru prošle godine.

Kurir.rs/S.B.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.