Davor Dragičević i Milada Šukalo, idu na izbore za savjete MZ u Banjaluci!

Davor Dragičević i Milada Šukalo, idu na izbore za savjete MZ u Banjaluci!

Gradska izborna komisija Banja Luka objavila je ovjerene kandidatske liste za predstojeće izbore savjeta mjesnih zajednica, a zanimljivo je da se pojedinim listama nalaze odbornici i druge manje ili više politički angažirane i poznate ličnosti.

Milada Šukalo, nesudjena zamjenica a sada savjetnica gradonačelnika nalazi se na listi u mjesnoj zajednici Nova Varoš ispred liste “Za naša naselja – Nova Varoš“ u kojoj su okupljene PDP i druge stranke koje podržavaju gradonačelnik Banjaluke Draška Stanivukovića, a Anja Ljubojević, kandidatkinja SNSD-a na lokalnim izborima 2020. godine i mlada aktivistkinja ove stranke je na listi “Naša Nova Varoš“ u kojoj su grupisane stranke odborničke većine iz Skupštine Grada.

Davor Dragičević i Sofija Grmuša su na listi “Pokreta pravde“ u mjesnoj zajednici “Lauš 1“, au susjednom “Laušu 2“ jedan od kandidata liste “Za naša naselja – Lauš 2“ je Diana Cvijić, koja je bila dio “Tima za reviziju“ gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića.

Savjetnica gradonačelnika Banjaluke sa socijalnom i kulturnom politikom Mirna Savić-Banjac kandidat je u mjesnoj zajednici Petrićevac. Ona je također na listi “Za naša naselja“. U ovom naselju na posebnoj listi PDP je Jovo Savanović (odbornik u Skupštini Grada). PDP ima posebne liste u još nekim mjesnim zajednicama.

Na listi PDP u mjesnoj zajednici Paprikovac je Velibor Vukajlović, vd direktora “Akvane“.

Još jedan odbornik, Saša Lazić (Banjaluka zove) na listi je “Za naša naselja – Starčevica“ u najvećoj banjalučkoj mjesnoj zajednici.

Ovjerene kandidatske liste su, pored internet stranice Grada Banjaluka, izložene i na oglasnim tablama pripadajućih mjesnih zajednica.

Komisija je pozvala ovlaštene predlagače i kandidate na objavljenim listama, da izvrši uvid u ispravnost i ličnih podataka (prezime i ime), kao i ispravnost podataka u nazivu ovlaštenih predlagača.

Podsjećamo, izbori za savjete mjesnih zajednica biće održani 20. veljače u svih 57 mjesnih zajednica na području grada Banjeluke.

autor: mondo.ba/ faktormmagazin.ba , foto:

Share

Jedan komentar na “Davor Dragičević i Milada Šukalo, idu na izbore za savjete MZ u Banjaluci!

  1. Je li za to Davor skakao dvije godine da ude u politiku. nije njemu do Davida ni bilo otarasio se lopova sramota.. ovaj nema ni slova o, od oca ovaj je bruka koji proda Davida amerima i englezima, uzeo pare sad bi i opstinu neku da vodi. ko ce za ovu sramotu da glasa?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.