Detalji incidenta u školi: Učenik pobjegao nakon što je nastavnicu gađao kamenom

Detalji incidenta u školi: Učenik pobjegao nakon što je nastavnicu gađao kamenom

Detalji incidenta u školi.

Učenik koji je kamenom gađao nastavnicu Osnovne škole „Knez Ivo od Semberije“ u Bijeljini je dvanaestogodišnji dječak koji pohađa ovu školu i on je upućen na liječenje u Banjaluku.

Ovo je saopštio Stjepan Terzić, načelnik Policijske uprave Bijeljina, na konferenciji za novinare. Incident se dogodio u hodniku škole a učenik je nakon toga pobjegao.

„25. oktobra u 17.21 časova u PS Bijeljina zaprimljena je prijava od strane nastavnog osoblja osnovne škole u Bijeljini da je maloljetno muško lice u hodniku osnovne škole u Bijeljini pogodio nastavnicu kamenom u glavu i udaljio se u nepoznatnom pravcu“,  rekao je Terzić.

On je rekao da su policijski službenici, po zaprimljenoj prijavi, preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti. Obaviješten je i tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini pod čijim nadzorom i uz čiju koordinaciju su preduzete dalje mjere i radnje.

„Povrijeđenoj nastavniic je ukazana medicinska pomoć kojom prilikom se dežurni ljekar nije izjasnio o stepenu zadobijenih povreda“, rekao je Terzić.

Daljim radom identifikovan je izvršilac ovog događaja te je utvrđeno da se radi o maloljetniku rođenom 2011. godine, učeniku osnovne škole.

„Dalje mjere i radnje se preduzimaju pod nadzorom OJT u Bijeljini a dječak je od strane medicinskog centra u Bijeljini upućen na dalje liječenje u Banjaluku“, pojasnio je Terzić.

U ovom momentu polcija ne može iznositi detalje o uzroku incidenta, a dalji rad je u toku.

ATV nezvanično saznaje da se dječak i ranije problematično ponašao.

autor:http://atvbl.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.