Dnevni horoskop za 31 mart!

Dnevni horoskop za 31 mart!

Ovan

OVAN

21. 3. – 20. 4.

LJUBAV: Vaš snažan libido je često od pomoći, ali danas će napraviti problem. POSAO: Loši međuljudski odnosi će vas zamoriti i nagnati da razmišljate o promeni posla. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.


Bik

BIK

21. 4. – 21. 5.

LJUBAV: Atmosfera u vašem ljubavnom životu će biti vrlo pozitivna, moguće su prijatne promene. POSAO: Dobit od bilo kakve trgovine, a moguća je i promena posla. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.


Blizanci

BLIZANCI

22. 5. – 21. 6.

LJUBAV: Imaćete problema, jer će osoba koju volite biti vrlo nemirna i nezainteresovana za vašu vezu. POSAO: Imaćete uspeha u karijeri i popularnost će vam porasti. ZDRAVLJE: Solidno.


Rak

RAK

22. 6. – 22. 7.

LJUBAV: Moguća su nova poznanstva, ali neće vas inspirisati na ljubav. POSAO: Pripremaćete se da napravite promenu. Unapređenje procesa rada i modernizacija. ZDRAVLJE: Dobro.


Lav

LAV

22. 7. – 23. 8.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati prilike da izađete, ali u ovom periodu vas više interesuju prijateljski odnosi od romantičnih. POSAO: Nalazite se u povoljnom periodu za karijeru. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Devica

DEVICA

24. 8. – 23. 9.

LJUBAV: Harmonija u odnosu i dobra komunikacija sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Moguće veće promene u oblasti karijere, možda i promena toka karijere. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.


Vaga

VAGA

24. 9. – 23. 10.

LJUBAV: Vodite računa o tome kome poklanjate srce, jer se može desiti da izaberete pogrešnu osobu. POSAO: Moraćete da se pozabavite administrativnim problemima. ZDRAVLJE: Stabilno.


Škorpija

ŠKORPIJA

24. 10. – 22. 11.

LJUBAV: Uživaćete u harmoničnom ljubavnom odnosu i moguće je poznanstvo sa nekim ko je vaša srodna duša. POSAO: Možete početi novi projekat ili napraviti preokret u karijeri. ZDRAVLJE: Dobro.


Strelac

STRELAC

23. 11. – 21. 12.

LJUBAV: Vaša potreba da se osamite izazvaće zahlađenje u vezi. POSAO: Moraćete da ponovite neke korake, ili ćete se vratiti na poziciju koju ste nekad obavljali. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Jarac

JARAC

21. 12. – 21. 1.

LJUBAV: Ako ste sami, možda ćete se iznenada zaljubiti u nekoga, ali bez izgleda za ostvarenje trajnijeg odnosa. POSAO: Uvećan obim posla i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Povrede.


Vodolija

VODOLIJA

21. 1. – 19. 2.

LJUBAV: Dan neće biti u znaku ljubavi, ali moguća su nova i perspektivna poznanstva. POSAO: Gubitak novca na igrama na sreću ili pri bilo kakvom riziku ili spekulaciji. ZDRAVLJE: Uganuća.


Ribe

RIBE

20. 2. – 20. 3.

LJUBAV: Neraspoloženi ste, što će za posledicu imati lošu energiju u odnosu. POSAO: Možete imati problema u vezi sa transportom, što je posebno bitno onima koji se bave logistikom. ZDRAVLJE: Virusne upale.

autor:informer.rs
Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.