Draško Stanivuković POSVAĐAO JELENU TRIVIĆ I BRANISLAVA BORENOVIĆA:  Predsjednik PDP-a SLAGAO javnost na pres konferenciji

Draško Stanivuković POSVAĐAO JELENU TRIVIĆ I BRANISLAVA BORENOVIĆA: Predsjednik PDP-a SLAGAO javnost na pres konferenciji

Veoma sam iznenađena i razočarana činjenicom da predsjednik PDP-a Branislav Borenović nije javnosti saopštio precizno i vjerodostojno Zaključke predsjedništva stranke, rekla je Jelena Trivić, potpredsjednica PDP-a.

„Naglašavam da, između ostalih, i zaključak o podršci gradonačelniku Drašku Stanivukoviću, Borenović neprecizno interpretirao, izostavljajući veoma bitnu odrednicu koju je usvojilo Predsjedništvo i koja glasi: ‘PDP podržava gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića na bazi politika koje je promovisao tokom kampanje 2020. godine i na bazi onih politika kojima je tada pobijedio'“, napisala je Trivićeva na Facebooku. 

Ona je istakla da ne podržava nikakvu simbiozu sa režimom, jer je to samo drugo ime za približavanje režimu što je, kako je rekla, politički kurs koji jasno odbacuje.

„Da bi se nastavila boriti sa korumpiranim Režimom, opozicija mora imati potpuno jasne, čvrste i principijelne stavove koji su obavezujući za sve.  Da budem potpuno precizna: Svaka saradnja, simbioza, bilo šta slično, sa Režimom za mene je koalicija sa onima koji su uništili Republiku Srpsku, a 02. oktobra pokrali izbornu volju naroda na najpodmukliji način“, zaključila je Trivićeva.

autor:nezavisne, foto; faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.