Hadžifejzović mržnju prema Republici Srpskoj ne može sakriti: Stanivukovića spržiti, Dodika ubiti!

Hadžifejzović mržnju prema Republici Srpskoj ne može sakriti: Stanivukovića spržiti, Dodika ubiti!

Neprofesionalizam Senada Hadžifejzovića prema neposlušnim Srbima u Sarajevu doživio je i nove obrise nakon gostovanja Draška Stanivukovića kojem je poručio da ga može spržiti, ali je dodao „novinarski“.

Na pitanje Stanivukovića Hadžifejzoviću šta je mana reći Republika Srpska, a ne RS, voditelj emisije je grubo odreagovao i rekao „Šta je problem reći Republika Kosovo, nemoj me maltretirati“.

Nakon toga vidno ljut Hadžifejzović je rekao:

„Da imam namjeru Draško, spržio bih te sine za 15 sekundi na ucjenama, Dodiku i snimku. Da imam namjeru sine!“

„Vi mene spržiti? Kao što ste rekli Dodika ubiti, tako i mene spržiti?“, odgovorio je Stanivuković.

Hadžifejzović je nastavio i u ovoj emisiji da se pravda i još jednom pokušao prevariti sluh građana tvrdeći da nije rekao „ubiti“.

„Nisam izgovorio tu riječ. Pitanjima bih te spržio“, rekao je Hadžifejzovića koji je Stanivukovića počeo oslovljavati sa sine i prijetiti mu da ga „ne tjera preko tog praga“.

Ovakav tretman u emisiji nemaju samo Srbi koji su po mjeri Hadžifejzovića. U studiju Face TV dobro se provedu Nebojša Vukanović, Jelena Trivić, Mirko Šarović, zapravo, svi oni koji imaju potrebu napasti aktuelnu vlast u Republici Srpskoj.

(ATV)

Share

Jedan komentar na “Hadžifejzović mržnju prema Republici Srpskoj ne može sakriti: Stanivukovića spržiti, Dodika ubiti!

  1. Na faci tv su pozeljni srbi koji pljuju vladu Republike Srpske i Republiku Srpsku koji rade za bosnjake engleze a ne za svoj narod i svoju Republiku Srpsku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.