Kakav SPIN medija bliskih Stanivukoviću?!

Kakav SPIN medija bliskih Stanivukoviću?!

Kao šok vijest portali bliski Drašku Stanivukoviću objavili su vijest da lider SNSD-a i budući predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, razmišlja da za mandatara za stastav nove Vlade Republiek Srpske predloži Draška Stanivukovića, predsjednika GrO PDP-a i gradonačelnika Banjaluke?!

Vijest je najobičniji spin medija ali jeste primijetno da se Draško Stanivuković distancirao od opozicije, rukovodstva PDP-a i posebno Jelene Trivić i njenih igara od izborne noći pa do sinoćnjeg mitinga u Banjaluci.

Mediji su već spekulisali da je Draško Stanivuković uslovio podršku Jeleni Trivić činjenicom da stavi svoje ljude na listu u IJ 3- Banjaluka, gdje je najači.

U skupštinske klupe, ne računajući njega koji sigurno neće prihvatiti mandat, ušlo je najmanje tri poslanika pod njegovom direktnom kontrolom.

Izvori Faktormagazina potvrđuju da Stanivuković „kontroliše“ najmanje četri poslanika u PDP-u a moguće je i najmanje dva u SDS-u i time postaje vrlo ozbiljan igrač u Skupštini.

Da li će se odlučiti na tako radikalan potez da podrži novu skupšstinsku većinu još nije poznato ali da nešto ne štima u PDP-u upozorio je nedavno i Nebojša Vukanović, koji je javno upozorio Stanivukovića.

PUCA PO SVIM ŠAVOVIMA: Vukanović javno ZAPRIJETIO Stanivukoviću: Budeš li sarađivao sa vladajućim, ja sam ti NAJLJUĆI PROTIVNIK

autor:faktormagzin, foto. banjaluka24

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.