Krivična prijava protiv Jelene Trivić i Nebojše Vukanovića

Krivična prijava protiv Jelene Trivić i Nebojše Vukanovića

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) podnio je krivičnu prijavu protiv Nebojše Vukanovića i Jelene Trivić zbog iznošenja u javnost informacija o ubačenim falsifikovanim glasačkim listićima dva dana prije zvanične objave iz CIK-a BiH, potvrđeno je u ovoj političkoj partiji.

Falsifikovani listići u Glavnom centru za brojanje u Sarajevu pronađeni su u nedjelju, 23. oktobra, a Vukanović i Trivićeva taj pronalazak najavili su na konferenciji za novinare koja je održana 21. oktobra.

Trivićeva i Vukanović su rekli da će biti pronađeni „falsifikovani i kopirani, nanovo štampani listići“.

Prema saznanjima Srne, ove malverzacije u vezi sa falsifikovanim glasačkim listićima nastale su u skladištu CIK-a u Istočnoj Ilidži.

Srna je ranije objavila da je CIK BiH 31. avgusta donio odluku o imenovanju Srđana Bjelice za kontrolora za transport, rukovanje i skladištenje glasačkih listića na Opštim izborima u BiH.

Srđan Bjelica rođak je načelnika opštine Istočna Ilidža i funkcionera SDS-a Marinka Božovića, a u rodbinskim vezama je i sa članom CIK-a Vanjom Bjelica Prutina.

autor:agencije, foto:faktormagzin

Share

Jedan komentar na “Krivična prijava protiv Jelene Trivić i Nebojše Vukanovića

  1. HVALA BOGU DA JE SNSD-E KRENUO SA KRIVICNIM PRIJAVAMA I DA NEKO ZATVORI PRLJAVA USTA VUKANU I SAMOPROZVANOJ PREDSJEDNICI REPUBLIKE SRPSKE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.