Mjesečni horoskop: Oktobar mjesec odluka za mnoge znakove

Mjesečni horoskop: Oktobar mjesec odluka za mnoge znakove

Mjesečni horoskop: Oktobar mjesec odluka za mnoge znakove

Ovan

Vi ste nalazite na prekretnici kada je u pitanju budućnost vaše veze. Potrebno je da razumijete šta je to što treba da uradite kako bi se stvari riješile. Ovo zahtijeva vašu emocionalnu inteligenciju i oštroumnu samosvijest. Uvjerite se da imate snage da prevaziđete sve, poslije toga slijedi period uživanja.

Bik

U poslednje vrijeme možete se osjećati kao potpuno druga osoba – kao da živite u tuđem tijelu. Vaše zdravlje je sada najvažnije.Tema je i stvaranje novih, zdravih, svakodnevnih navika kako biste uspjeli da postignete zacrtani cilj. Bikovi koji imaju problem s kilažom sada treba da krenu na specijalan režim ishrane. Razmislite o čišćenju svog života, odstranite sve što vas vuče unazad i ne dozvolja vam da duhovno i mentalno rastete.

Blizanci

Sada je vrijeme da uđete u kreativni prostor jer vam to može izuzetno pomoći da prebrodite dane i završite svoj zaostali posao. Čežnja za inspiracijom može učiniti čuda za vaše mentalno zdravlje. Trudite se da gledate sve optimistično. Poenta je da dozvolite sebi da uđete u prostor za rast i razvoj i zabavite se.

Rak

Ovog mjeseca prolazite kroz ključne promjene u vašem emotivnom statusu. To je tek početak, tako da nemojte prenagliti sa zaključcima o najgorim scenarijima. Neke od transformacija su kritične za vaše izlječenje i rast – posebno kada je u pitanju vaš osjećaj pripadnosti.

Lav

Krećete se kroz prekretnicu u svom poslu i cjelokupnom životnom pravcu. Postaćete osjetljiviji na sve što se dešava oko vas. Možda ćete primijetiti kako stvari oko vas počinju da se mijenjaju. Ili je možda više to što prerastete poznate prostore i želite da se krećete kroz drugačiju vrstu vibracije i gužve. Začinite svoj život i promijenite stvari.

Djevica

Mjesečni horoskop će Vam će donijeti veliku neizvjesnost u vaš život. Ipak, stanje stvari nikad nije statično, jer se i sami ljudi često mijenjaju. Ako još niste, krenite na novo putovanje koje će vas naučiti novom okviru perspektive. To će vam pomoći da se snađete u sticanju resursa koji su vam potrebni i pomoći će vam da uspostavite granice koje su potrebne da biste dobro živjeli.

Vaga

Pomračenje Sunca ovog mjeseca se dešava u vašem znaku i to znači veliki novi početak za vas koji će nastaviti da kulminira u proljeće 2024. Moraćete da uzmete u obzir svoju lično usklađenost i autentičnost sa bilo kojom situacijom sa kojom se nosite. Značajan posao na kome se radilo posljednjih 18 mjeseci konačno počinje da se rješava. Zatvorite krug iskustava tako što ćete se pojaviti na važnim događajima — ako ih izbjegavate, to ne znači da se neće dogoditi.

Škorpija

Jedna od manifestacija dubokog unutrašnjeg rada je potreba da integrišete ono što se može osjećati kao različiti dijelovi vašeg cijelog bića. Ovaj mjesec pred nama je prilično reflektujući i pozivamo vas da obratite veću pažnju svom zdravlju. Ovo može izgledati kao briga o vašem fizičkom zdravlju, ali i briga o vašem mentalnom, emocionalnom i duhovnom zdravlju. Glavne stvari se završavaju u vašim značajnim vezama. Okrenite fokus na sebe.

NE PROPUSTITE:

Islamska zajednica u BiH kao političko krilo SDA – Smeta im Orban i priznaju “NEZAVISNO KOSOVO”

Mjesečni horoskop: Oktobar mjesec odluka za mnoge znakove

Strijelac

Možda ćete se osjećati pozvanim da se pridružite novim društvenim prostorima gdje možete upoznati ljude i doprinjeti svojim iskustvima. Ovaj novi početak će nastaviti da se razvija do proljeća 2024. Sada je više nego ikada važno da ste suštinski dio pokreta do kojih vam je stalo. Počinjete da se udaljavate od bilo kakvih vrijednosti i uvjerenja orijentisanih na posao zbog kojih ste se ranije osjećali loše.

Jarac

Snažno pročišćavanje i istovremeno cvjetanje se dešava u vašoj karijeri i ukupnim razmišljanjima o vašem životnom putu. Imali ste vremena da saznate šta vas pokreće, šta vam donosi radost i šta olakšava vaš kreativni tok. Ne potcjenjujte važnost vašeg uzbuđenja kada su u pitanju vaši izbori. Vaš osjećaj uživanja je odličan put ka pozitivnoj afirmaciji koju ste izabrali.

Vodolija

Budite opsjednuti učenjem nečeg novog što će promijeniti neka od vaših osnovnih uvjerenja. To može biti veoma niska tema, kao što je uobičajeno, ali njen domino efekat na način na koji vidite svijet može da promijeni život. Uglavnom je uzbudljivo — a takođe i pomalo uznemirujuće — promijeniti mišljenje o stvarima za koje ste mislili da su stabilna stvarnost za vas. Vrijeme je da se oslobodite prošlosti o kojoj ste morali intenzivno da razmišljate ranije.

Ribe

Izbjegavanje nečega, ne znači da to i nestaje. U stvari, ponekad kada zaobiđete neko važno pitanje, stvari postaju veće nego što zapravo jesu. Izbjegavanje može biti korisna strategija samo ako kasnije date svoj doprinos onome što izbjegavate. Ponekad je najvažnija stvar u životu da se pojaviš – čak i ako se osjećaš kao da ne možeš ili ne znaš kako.

autor: http://bl-portal.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.