Novi trendu u Beogradu: Krade se gorivo iz samo jedne vrste automobila?!

Novi trendu u Beogradu: Krade se gorivo iz samo jedne vrste automobila?!

Beograđanka A. J. (51) ispričala je da rezervoar njenog automobila u poslednje vreme uvek bude „opustošen“ na Novom Beogradu.

„Kolima idem na posao koji se nalazi na Novom Beogradu. Na svakih nekoliko dana lopovi mi ukradu dizel iz rezervoara. To se dešava preko dana na parkingu. Počela sam gorivo da sipam samo nekoliko litara kako bih mogla da stignem na posao i da se vratim“, započela je sagovornica razgovor za Mondo.

Ističe da joj je neverovatno da su se lopovi toliko „osilili“ da kradu dizel preko dana.

„Uopšte ne strahuju da će neko da ih vidi kako kradu. Taj problem da mi kradu dizel imam već najmanje deset godina i ne dešava mi se to samo na Novom Beogradu“, kazala je Beograđanka.

Ispričala je da su joj rezervoar praznili i na Banovom Brdu, kod Sajma, na Mostaru…

„Sad mi kradu samo na Novom Beogradu jer više nigde ne idem kolima sem na posao. Prestala sam da vozim kola sem kad idem na posao. Tad moram da ga vozim iz nekih svojih ličnih razloga“, rekla je sagovornica.

Inače, automobili marke „punto“ odavno su na meti lopova koji kradu benzin ili dizel iz ovih vozila.

Fiat Punto

Sagovornica se zapitala da li je moguće da je jedino rešenje da je ne kradu da prestane da vozi kola.

Prema njenim rečima automobili marke „punto“ laka su meta za krađu jer se čepovi, koji se nalaze na rezervoaru, lako skidaju i ne postoji barijera koja štiti rezervoar kao na drugim kolima.

(Kurir.rs/MONDO), foto: mondo.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.