Održan “Oskar popularnosti”: Najpopularnije zvijezde pred punim “Borikom”

Održan “Oskar popularnosti”: Najpopularnije zvijezde pred punim “Borikom”

“Oskar popularnosti”, jubilarna 25. regionalna dodjela muzičkih nagrada, razveselio je u utorak uveče hiljade posjetilaca u SD “Borik”.

Ova manifestacija, koju već dvije i po decenije organizuje “Kvin Estrada” prepoznatljiva je širom Balkana, a i ove godine u gradu na Vrbasu ugostila je trenutno najpopularnije muzičke zvijezde.

Direktor “Kvin estrade” Zoran Đurić rekao je za ”Glas Srpske” da je ovo veliki jubilej za “Oskar popularnosti” te da je atmosfera najbolji dokaz da je ispravno ono što rade. A prema njegovom mišljenju, uživa publika svih generacija koja je došla iz zemlje i regiona.

– Drago mi je da smo dogurali do 25 godina. Lijepo je imati nešto za što svi znaju u regionu. Ponovo smo napravili od Banjaluke muzički centar na koji se okupilo 30 izvođača sa svih strana – rekao je Đurić.

Kako kaže, ova manifestacija promovisala je grad od Slovenije do Bugarske na najbolji mogući način.

– Svi znaju za “Oskar popularnosti” i najviše je doprinio da Banjaluka ima imidž muzičkog centra i gdje se događaju najbolje zabave. Tako je i večeras, zato se prepustite uživanju – rekao je sinoć Đurić.

Iz Brčkog na “Oskar popularnosti” došla je Milica Matić i to ne prvi put.

– Godinama posjećujemo “Oskar popularnosti”, a to je jedinstvena prilika da na jednom mjestu vidimo toliko kvalitetnih pjevača. Tu sam sa momkom, doći ću i iduće godine – rekla je Matićeva za “ Glas”.

Dobru atmosferu pred banjalučkom publiku uveselili su nastupom muzičari različitih žanrova: Generacija ZED, Mile Kitić, Voyage, Nucci, Goran Karan, Tropico, Lapsus Band, Baka Prase, Zera, Choda, Zorana Mićanović, Neverne Bebe, Bane Mojićević, Rada Manojlović, Halid Muslimović, Frajle, Željko Vasić, Zoran Predin, Aleksandra Matriks, Emir Đulović, Isak Šabanović, Marko Bošnjak, Emina Tufo, Mahir Mulalić, Aleksandar Dulić i Severin, prenosi Glas Srpske.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.