Ovo se Mirku Šaroviću neće dopasti: SDS-ov gradonačelnik se moli i pali svijeće za Nebojšu Vukanovića?

Ovo se Mirku Šaroviću neće dopasti: SDS-ov gradonačelnik se moli i pali svijeće za Nebojšu Vukanovića?

Ljubiša Petrović,gradonačelnik Bijeljine sinoć je među prvima došao na otvaranje kancelarije Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića u ovom gradu. 

Redovan je posjetilac i njegovih tribina a sve češćim druženjem sa njim samo podgrijava nagađanja da bi se, umjesto na SDS-ovoj, mogao naći na Vukanovićevoj listi za predstojeće izbore.

Sve je otišlo toliko daleko da je gradonačelnik Petrović na svom Fejzbuk profilu napisao da se moli i pali svijeće za Nebojšu Vukanovića:

„Nikada Vukanoviću nisam to rekao, ali evo sada ću javno, često kada sam u crkvi i palim svijeće za najvoljenije sjetim se i Vukana i pomolim se za njega, za njegovu bezbjednost, sjetim se koliko često prelazi kilometre puta sam, bez vozača, u svom autu, a odlično znam koliko obaveza ima i gdje sve stiže!“ Divi se u objavi na društvenim mrežama, SDS-ov gradonačelnik Vukanoviću. 

autor: faktormagazin, foto:nebojšavukanović blog

Share

Jedan komentar na “Ovo se Mirku Šaroviću neće dopasti: SDS-ov gradonačelnik se moli i pali svijeće za Nebojšu Vukanovića?

  1. Ovaj gradonacelnik petrovic i vukanovic, kao drasko i begic mnogo su vezani jedan za drugoga! jbt sve neki homici hahahaha

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.