SDS priznao poraz Jelene Trivić: „Jedna bitka ne znači izgubljeni rat“

SDS priznao poraz Jelene Trivić: „Jedna bitka ne znači izgubljeni rat“

Nakon što su priznali poraz svog kandidata Mirka Šarovića, sve više prvaka SDS-a priznaje i poraz PDP-ove Jelene Trivić.

 

Javno se oglasio gradonačelnik Bijeljine, a u tekstu naziva „POSLUŠAJ RIJEČI BRATA SVOG“, priznao da je opozicija poražena i u trci za predsjednika Srpske.

Kako to po običaju biva u opoziciju, uvijek je neko drugi kriv. Sistem je pokvaren (samo kad gube), narod prevaren i njihovi kadidati su za njih predsjednici.

Pored silog hvalospjeva na račun Jelene Trivić, Petrović se obrušio i na narod, koji je bez pritisaka i ucjena izabrao svoje predstavnike, te im poručio da „rastegnu 100-200 maraka naredne četiri godine“.

Kako to obično biva, ko gubi ima pravo da se ljuti, a čini se da su se predstavini SDS-a i PDP-a već na to navikli.

„Trčali smo zajedno ovu utakmicu i trčimo je i dalje, nije gotova, nije završena, a i zapamti da onaj gore ipak sve nas gleda, jedna bitka ne znači izgubljeni rat“, naveo je Petrović.

Ono što je opoziciji svakako veći problem od ovog izbornog debakla, jeste sama opozicija. Isti ljudi koji godinama vode partije, bez ideje, plana i vizije, a svoju politiku zasnivaju isključivo na mržnji i kritikama prema Miloradu Dodiku, teško da mogu očekivati išta bolji izborni rezultat.

(Foto: Facebook Ljubiša Petrović)

Share

Jedan komentar na “SDS priznao poraz Jelene Trivić: „Jedna bitka ne znači izgubljeni rat“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.