Stanivuković odgovorio Trivićevoj: Ništa nije vrijedno tog spuštanja ispod ljudskog dostojanstva!

Stanivuković odgovorio Trivićevoj: Ništa nije vrijedno tog spuštanja ispod ljudskog dostojanstva!

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke i potpredsjednik PDP-a, oglasio se nakon što je stranačka kolegica Jelena Trivić iznijela teške optužbe na njegov račun putem Fejsbuka.

 

On je Trivićki poželio svu sreću, ali je i rekao da će od nje naučiti “da se nikada, ni prema kome ne postavi tako kao ona prema njemu danas”.

“Jeleni Trivić od srca želim svu sreću u životu i svakom daljem političkom koraku! Zahvalan sam joj na svemu što smo zajedno prošli, svim pobjedama, a i izazovima kroz koje smo prolazili. U čast toga, ništa manje od najboljeg ne želim da kažem”, naveo je Stanivuković na Instagramu.

On je rekao da ništa nije vrijedno spuštanja ispod ljudskog dostojanstva.

“Ako bi me politika ikada pokušala natjerati da tako ružno pričam i iznesem toliko laži o onima sa kojima sam rastao, sazrijevao i sve ovo prolazio, molio bih Boga da stanem, odustanem i napustim politiku. Ništa nije vrijedno tog spuštanja ispod ljudskog dostojanstva”, naveo je Stanivuković.

Politiku, kao i život prate i pobjede i porazi, a naša snaga se mjeri po tome kako se ponašamo u tim različitim životnim amplitudama i niko od nas u životu neće biti amnestiran tih amplituda, poručio je on.

“Ja ću jedno pokušati – naučiti od nje da se nikada, ni prema kome ne postavim tako kao ona prema meni danas, onda kada se čini da stvari nisu ili dobre ili po mojoj volji”, zaključio je Stanivuković.

Trivićka je ranije danas, između ostalog, Stanivukovića nazvala manipulatorom i „Dodikovim“.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.