Stanivuković ulazi u trku za predsjednika PDP-a, poznato ko će mu stati na crtu

Stanivuković ulazi u trku za predsjednika PDP-a, poznato ko će mu stati na crtu

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković ući će u trku za predsjednika Partije demokratskog progresa, nezvanično saznaje ATV.

 

Stanivuković će se tako, poslije izbora, kandidovati za prvog čovjeka stranke u kojoj su u posljednje vrijeme itekako vidljivi sukobi.

Da u PDP-u mnogo toga ne štima jasno je bilo odavno, a posebno od nekidan kada je potpredsjednica stranke i poraženi kandidat na izborima za predsjednika Srpske Jelena Trivić žestoko napala Stanivukovića.

Ko će na crtu Stanivukovići?

Drugi kandidat za predsjednika PDP-a je Dragiša Delić, saznaje ATV.

Delić će na crtu izaći Drašku Stanivukoviću, gradonačelniku Banjaluke, koji će se prema našim ranijim saznanjima, takođe kandidovati za lidera PDP-a.

Delić je zaposlen u Ministarstvu inostranih poslova BiH, ali ATV saznaje da će zamrznuti tu funkciju kako bi preuzeo upravljanje strankom.

On je inače sa Sokoca, dugo godina je bio odbornik u Skupštini grada Istočno Sarajevo, a kasnije i diplomata u Beogradu.

Bio je poznat i po tome da se javno suprotstavljao Mladenu Ivaniću, kada je on bio predsjednik stranke, a odavno je tražio i smjenu aktuelnog predsjednika Branislava Borenovića.

(izvor: ATV)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.