TUČA NASRED ULICE Muškarci izašli iz automobila i fizički se obračunali

TUČA NASRED ULICE Muškarci izašli iz automobila i fizički se obračunali

Ljudi šta se dešava sa nama? Zašto ovo gledam usred bijela dana? Dva odrasla čovjeka na ovakav način rješavaju problem? – riječi su Sofije, djevojke koja je snimila video snimak u kom se dvojica muškaraca u Beogradu, fizički obračunavaju.

Naime, na instagram stranici “Moj_beograd_rezerva” nedavno objavljen je video snimak u kom se može vidjeti kako su dvojica muškarca, zbog za sada nepoznatog razloga, izašli iz svojih automobila i izazvali tuču nasred puta, dok je na semaforu bilo crveno svjetlo.

-Nasilje ništa nikada nije riješilo. Sve se rešava razgovorom nismo životinje. Djeca se ne tuku, batina nije iz raja izašla i to ne dovodi do rješenja problema nikada. Mi moramo istinski da se borimo protiv nasilja u svim situacijama, svakog dana! Svaka čast momcima koji su ovo zaustavili Stop nasilju bilo koje vrste! – napisala je Sofija koja je ujedno i autor potresnog video snimka.

Kako se može videti na snimku, dvojica muškaraca čekajući zeleno svjetlo na semaforu, izašli su iz svojih automobila i fizički nasrnuli jedan na drugog. Držeći jedan drugog za vrat i glavu, gurajući se usred saobraćaja, činilo se kao da nijedan od njih dvojice ne planira da stane dok ne izgura svoje.

Grupica momaka smirila situaciju

Na svu sreću, u jednom trenutku naišla je grupica momaka koja je uspjela da ih razdvoji, čime se fizički obračun i završio.

Šta je prethodilo svađi i tuči još uvijek nije poznato.

Autor:srpskainfo.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.