U Trebinju uhapšen odbjegli policajac, osumnjičen za teško ubistvo u Priboju

U Trebinju uhapšen odbjegli policajac, osumnjičen za teško ubistvo u Priboju

U Trebinju uhapšen odbjegli policajac, osumnjičen za teško ubistvo u Priboju.

Igor Avramović, za kojim je raspisana međunarodna potjernica zbog ubistva Ervina Ćelahmetovića, lociran i uhapšen u Trebinju

Policijski službenici SIPA uhapsili su Igora Avramovića (28), pripadnika Interventne brigade policije u Beogradu osumnjičenog za ubistvo Ervina Ćelahmetovića (35) u Priboju!

Avramović, za kojim traga pravosuđe Srbije, lociran je i uhapšen na području Trebinja u akciji koji su sproveli SIPA i MUP Republike Srpske u saradnji sa Obavještajno bezbjednosnom agencijom (OBA) BiH i MUP-om Kantona Sarajevo.

„Na osnovu operativni sazananja osumnjičeni je lociran i lišen slobode.Za Avramovićevm je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu crvenu potjernicu zbog sumnje da je 21. maja ove godine u Priboju izvršio krivično djelo teško ubistvo“, saopštila je SIPA.

Podsjetimo, Avramović je osumnjičen da je u noći između subote i nedjelje tri puta šakom udario Evrina Ćelahmetovića, koji je usljed teških povreda preminuo u bolnici u Priboju.

Isti dan osumnjičeni je napustio Srbiju i krio se u BiH.

Kako saznaje UnaWorld dosadašnja istraga je pokazala da je Avramović na dan ubistva napustio Srbiju i došao u Rudo. Određeno vrijeme je boravio na području Sarajeva u iznajmljenom smještaju.

SIPA je otkrila tu lokaciju, ali je Avramović u međuvremenu umakao.

Potraga je nastavljena i istražioci MUP-a RS su došli do informacije da se Avramović krije na području Trebinja.

Istovremeno je utvrđeno da su Avramovićevi roditelji sinoć stigli u BiH i otputovali na područje Trebinja.

„Nije došlo do sastanka, jer su vjerovatno pretpostavljali da su pod policijskim nadzorom.

Međutim, inspektori su krenuli da provjeravaju više privatnih smještaja.

Ispostavilo se da je Avramović odsjeo u jednom od tih smještaja, gdje je brzom akcijom policije i uhapšen“, rekao je izvor blizak istrazi.

autor:http://unaworld.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.