Pao na poligrafu, pa priznao sve: Rasvijetljen napad na imovinu novinara u Banjaluci

Pao na poligrafu, pa priznao sve: Rasvijetljen napad na imovinu novinara u Banjaluci

Banjalučanin S.B. uhapšen je zbog sumnje da je oštetio automobile banjalučkih novinara Nikole Morače i Aleksandra Trifunovića, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Kako ATV nezvanično saznaje, uhapšen je Saša Bunić koji je priznao da je izvršio ovo krivično djelo.

Takođe, prema nezvaničnim saznanjima ATV-a, uhapšeni je psihički nestabilno lice a motiv za ovo djelo je negativno pisanje o ATP turniru i izgradnji terena za turnir.

Izvor ATV-a dodaje da Bunićeva sestrična trenira tenis te ga je to aktiviralo. ATV nezvanično saznaje i da je uhapšeni i ranije na društvenim mrežama prijetio Morači i Trifunoviću.

„Nad licem S.B. izvršena je kriminalistička obrada, zbog postojanja osnova sumnje da je navedeno krivično djelo izvršilo dana 8.3.2023. godine, na način da je u Banjaluci na parking prostoru u ulici Rajka Bosnića, upotrebom oštrog predmeta načinilo oštećenja na teretnom vozilu marke ‘Reault’ i putničkom vozilu marke ‘Toyota’, vlasništvo pravnog lica iz Banjaluke, putničkom vozilu marke ‘Range rover’ vlasništvo lica A.T. i putničkom vozilu marke ‘VW’ vlasništvo lica N.M. iz Banjaluke“, stoji u saopštenju. 

Sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i rad po navedenom predmetu je u toku, te nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica S.B. slijedi podnošenje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Autor:ATV foto:ATV

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.