Vučić: „NISAM SPAVAO SEDAM DANA“ ali smo riješili pitanje saobraćajnih tablica

Vučić: „NISAM SPAVAO SEDAM DANA“ ali smo riješili pitanje saobraćajnih tablica

Odluka o tablicama mala je taktička pobeda uoči još težih vremena i još težih odluka koje nas čekaju. Rekao je predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić rekavši da posljednjih „sedam dana nije le’go“ zbog Brisela i sastanaka koji su se vodili u sjedištu EU. 

Predsednik je rekao da je pitanje KM tablica mala taktička pobeda uoči još težih vremena i još težih odluka koje nas čekaju.

– Tučem se i borim, bijem i nogama i rukama da sačuvam nešto što je predato još 2011. godine kad je potpisao, ni ja, ni Dačić, nego Borko Stefanović. On je dodao i da jedna Rada Trajković drži patriotske pridike a uvek je protiv svega, uvek protiv svog naroda, Rada Trajković koja bi želela da bude Kurtijev izbor i to sa 1 odsto dobijenih glasova…

Situacija na KiM vri, ljudima je svega preko glave, siti su svega a to je ono što i mene brine, rekao je Vučić objasnivši da je u Briselu nekoliko puta jasno rekao koje su „naše crvene linije i o čemu jednostavno neće da razgovara“.

Pojasnio je da su govorili i pretili prestankom dijaloga na šta je rekao: U redu, neka se prkeine i šta ćemo sad?“ Zar ćete da se hvalite da ste prekinuli dijalog i šta ćete da nas bombardujete što ne damo tzv. Kosovu stolicu u UN.

Nismo nimalo zainteresovani za bilo kakvo priznanje Prištine, rekao je predsednik dodavši da je sinoć do ponoći razgovarao najmanje 50 puta s Briselom.

Nešto kasnije je dodao da je najvažnije da su KM tablice ostale i opstale, te da ljudi – njih 7.000 na KiM i još 2.000 u centralnoj Srbiji mogu slobodno da ih koriste i obnavljaju. Zaključio je Vučić.

autor:kurir.rs/faktormagzin, foto:tanjug.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.