Aerodrom Banjaluka: Za osam mjeseci više od 378.000 putnika

Aerodrom Banjaluka: Za osam mjeseci više od 378.000 putnika

Za osam mjeseci više od 378.000 putnika.

Međunarodni aerodrom Banjaluka od početka godine do septembra imao je 378.205 putnika, što je za 127.266 više u odnosu na isti period prošle godine, rekla je portparol ovog aerodroma Sanela Kasalović.

Ona je navela da je u ljetnjoj sezoni, osim redovnih linija, Aerodrom Banjaluka imao i čarter letove za Tursku, Tunis, Egipat i Grčku.

Kasalovićeva je navela da zimski red letenja putnicima nudi destinacije zanimljive za turističke i poslovne aktivnosti, te novogodišnje praznike.

“Avio-kompanije sa kojima imamo odličnu saradnju `Rajaner`, `Vizer` i `Er Srbija` će početkom zimske sezone svim putnicima omogućiti putovanja u evropske i svjetske metropole na brz i siguran način – Beograd, Brisel, Geteborg, Memingen, Beč, Nirnberg, Stokholm, Dortmund i Bazel”, precizirala je Kasalovićeva.

Ona je istakla da je Aerodrom Banjaluka uvijek u pregovorima sa novim kompanijama za nove destinacije o čemu će pravovremeno obavijestiti javnost.

Kasalovićeva je dodala da se sve informacije o rasporedima letova mogu pročitati na internet stranici Aerodroma Banjaluka ili izabranih avio-kompanija.

autor:http://banjaluka.net

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.