Zapadni mediji javili da je Lavrov u bolnici, on u šortsu uživa na terasi hotela!

Zapadni mediji javili da je Lavrov u bolnici, on u šortsu uživa na terasi hotela!

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova objavila je snimak Sergeja Lavrova, nakon izvještaja da mu je pozlilo po dolasku na Bali i da je odveden u bolnicu.

 

Svjetski mediji su javili da je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov prebačen u bolnicu nakon što je sleteo na Bali gdje je trebalo da prisustvuje samitu G20.

S druge strane, Ministarstvo spoljnih poslova Rusije demantuje da je ruski šef diplomatije hospitalilzovan.

Na snimku se vidi kako ministar spoljnih poslova Rusije Lavrov sjedi na stolici na terasi hotela, dok na sebi ima majicu i šorts.

Snimak je Zaharova objavila na Telegramu.

„Ne možemo da vjerujemo svojim očima: ispostavilo se da je hospitalizovan. Ovo je, naravno, akrobatika lažnjaka. Pa, čekajte, svjetska ekskluziva“, napisala je Zaharova na Telegramu.

U snimku se vidi kako Lavrov sjedi na terasi hotela u šortsu i majici.

Dopisnica Sky newsa iz Moskve Dajana Magnej rekla je da je Zaharova podijelila video na kome se vidi Lavrov kako sjedi u šortsu i radi na balkonu.

Ona ga u snimku pita šta kaže o izvještajima, na šta on odgovara: „Pa kažu da je i naš predsjednik bolestan i to nije tačno i da zapadni novinari treba da budu pošteniji i da govore istinu“.

I ruska agencija RIA objavila je fotografiju na kojoj se, kako se čini, vidi Lavrov kako se smije pored bazena na Baliju.

(Agencije, foto: Telegram)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.