Dnevni horoskop za 24. oktobar

Dnevni horoskop za 24. oktobar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Nailazite na nerazumijevanje okoline i imate utisak da neko od saradnika ne cijeni dovoljno vaš napor i zalaganje. U ljubavnom odnosu pokušavate pravilno da sagledate različite aspekte partnerovog ponašanja, ali ne pronalazite zadovoljavajući odgovor. Dobro rješenje ili istinu je moguće sagledati tek sa određene emotivne distance.

Bik

Stalo vam je da okolina pravilno vrednuje vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Prije ili kasnije, završni rezultati predstavljaju osnovno mjerilo vrijednosti. Najljepši događaji vas očekuju u ljubavnom životu ili u susretu sa jednom dragom osobom. Uvijek kada se uzburkaju vaše strasti i osjećanja, to predstavlja pozitivan signal koji vodi ka ljubavnoj romansi.

Blizanci

Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju, stoga budite dovoljno promišljeni pri procjeni pravih vrijednosti. Neko pažljivo analizira vaše ponašanje ili izjave koje dajete. U ljubavnom životu, očekuje vas pozitivan obrt. Ipak, svoje intimno raspoloženje zadržite za krug bliskih prijatelja.

Rak

Uz dobru procjenu mogućnosti i pravilan izbor saradnika možete da ostvarite svoje ciljeve na poslovnoj sceni. Ponekad morate djelovati energično i ultimativno u društvu saradnika. U vašem interesu je da sačuvate dobru poslovnu i društvenu poziciju. U svom prepoznatljivom maniru umijete da osvajate simpatije na različitim stranama.

Lav

Zahvaljujući novim informacijama stalo vam je da unaprijedite sve mogućnosti uspješnog poslovanja, ali zamjerke koje upućujete svojim saradnicima ne donose uvijek i željeni odjek. Osjećate psihološki pritisak u želji da stvari dobiju pravi smisao i značenje. Budite promišljeniji, prihvatite obaveze za koje postoje zajednički interesi.

Djevica

Stalo vam je da ostvarite zajedničke interese, ali i da promijenite ustaljeni poslovni poredak ili određene uslove koji vas obavezuju na dodatne ustupke. Vaša kreativnost dolazi do pravog izražaja u situacijama kada drugi gube volju ili idejnu orijentaciju, umijete da pronađete zaobilazno rješenje. Uporno pokušavate da sagledate sve mogućnosti zajedničkog života.

Vaga

Osjećate dodatni priliv kreativne energije i ne možete da se pomirite sa prosječnim rezultatima. Dobijate podršku u svojoj okolini i imponuje vam saznanje da saradnici imaju dovoljno povjerenja u vaše znanje. Potrebno je da preuzmete odgovarajuću inicijativu da biste ostvarili svoje poslovne namjere. Ljubavni zanos u vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu.

Škorpija

Potrebno je da ispunite osnovne kriterijume koje postavljaju vaši saradnici, umjesto da provocirate novu raspravu ili da se sukobljavate zbog različitih poslovnih interesa. Potrudite se da potisnete svoju profesionalnu sujetu. Osećate veliki emotivni zanos i inspiraciju, ali vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namjere.

Strijelac

Pažljivo pratite nove informacije ili važne događaje na poslovnoj sceni, sa namjerom da uspješno ostvarite svoje dugoročnije interese. Djelujete snalažljivo i umijete da pridobijete nečije povjerenje. Vi ste osoba koja ne voli da se prepušta nostalgiji ili da očajava pred drugima, čak ni u situacijama kada postoje neki ozbiljniji problemi.

Jarac

Nalazite se u kreativnoj fazi i imate velike poslovne ambicije. U finansijskom smislu dobijate nečiju podršku. Proširite svoje poslovne kontakte u različitim pravcima i preuzmite dodatnu inicijativu u skladu sa aktuelnim događajima. Umijete da zablistate punim sjajem u pravom trenutku. Obradovaće vas jedno neobično poznanstvo.

Vodolija

Zahvaljujući dobroj strategiji i novim informacijama o poslovnim prilikama proširujete svoja interesovanja u različitim pravcima. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će vas šarmirati svojom pojavom i stilom ponašanja.

Ribe

Stalo vam je da pridobijete nečije povjerenje ili širu naklonost u poslovnim krugovima, stoga djelujete vrlo promišljeno i oprezno. Informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju garanciju za uspjeh, ali vi imate dobar intuitivni signal koji vas navodi na pravilno rješenje. Ne možete lako da promijenite nečiju odluku ili da utičete na partnerovo ponašanje.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.