Horoskop za ponedeljak, 24. januar: Rakovi, danas NE POZAJMLJUJTE novac! Ribe dobijaju poslovnu PONUDU

Horoskop za ponedeljak, 24. januar: Rakovi, danas NE POZAJMLJUJTE novac! Ribe dobijaju poslovnu PONUDU

Horoskop za 24.1. 2022. godine

Ovan

Bježite iz realnosti tako što se prepuštate carstvu mašte i snova. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim blagonaklonim ponašanjem šalje signal da vas poštuje, a vi vjerujete da je u izgledu koketiranje i najava ljubavne avanture.

Bik

Imate previše ideja kako da unaprijedite svoj život, ali ni jedna nije dovoljno dobra da biste se konačno odlučili. U tom kolebanju prolazi vrijeme, a danas ćete shvatiti koliko je toga već propušteno. Možda je neko bio brži od vas i sada uveliko niže uspjehe.

Blizanci

Muči vas sumnjičavost pa dižete zidove oko sebe. Umesto ljubomore, priberite se i povratite svoje samopouzdanje. Partner će vas višestruko nagraditi, a vi ćete pronaći novu ljubav u sebi, onu za koju ste mislili da ne postoji. Vjerujte u sebe i uspećete.

Rak

Mogući su potezi koji će iz korena promeniti vaš profesionalni put. Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas nakon potpisivanja ugovora sačekati neprijatna klauzula koju niste primetili na vrijeme.

Lav

Bijeg od realnosti je najlakši ako se fokusirate na tuđi život i probleme koji ne pripadaju vama. Iako vjerujete da ste u svetoj misiji spasavanja drugih ljudi, u pozadini vi ustvari samo izbjegavate suočavanje s sopstvenim problemima koji čekaju samo vas.

Djevica

Što se tiče vas, sve ste uradili kako je trebalo i nemate oko čega da se preispitujete. To je vaš stav i bez pretjeranog tenziranja završavate neke prijateljske odnose. Ako biste bili samokritični uvidjeli biste da ste prestrogi, možda i tvrdoglavi.

Vaga

Svedite svoju nestrpljivost i impulsivnost na minimum kako biste izbegli veće nevolje. Sebi dajete slobodu da polažete pravo na zasluge koje niste zaradili. Vreme je da pronađete lepotu u odricanju i davanju, makar simbolično poklanjali sitnice.

Škorpija

Imate šansu da vam se tokom dana ukaže prilika da preuzmete vođstvo u jednom poslovnom poduhvatu koji se priprema. Ako se pažljivo organizujete i ne proćerdate svoje potencijale, ova prilika bi mogla prerasti u životnu.

Strijelac

Ovo može biti vaš dan. Uspešni ste i preduzimljivi, pozitivna energija vas nosi tako da se i neke druge stvari rešavaju same od sebe. U naletu euforije zaboravljate na one ljude koji su vas bodrili kada je bilo najteže. Budite prizemniji.

Jarac

Splet okolnosti vas dovodi na mesto gde vaša promišljena priroda dolazi do potpunog izražaja. U prilici ste da kratkim savetom rešite veliku zbrku, ali niste sigurni da li treba da se umešate. Više verujte u sebe, nema potrebe da toliko analizirate.

Vodolija

Postoji šansa da se vaša želja za promjenom radnog mjesta ostvari. Vodite računa, morate biti svjesni, da ako to učinite nakon toga ulazite u potpuno novi život poslije čega nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što upravo želite.

Ribe

Moguća je ponuda za partnerstvo sa uticajnom osobom koja vam se u život vraća kao neko od koga ste nekada davno mnogo naučili. Možda vam ideja ne djeluje primamljivo jer ne nudi brz uspjeh. Ne oklijevajte, jer ćete na takvu šansu još dugo čekati.

Share

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.