Najgore svekrve po horoskopu: Nikada nećete biti dovoljno dobre za njihove sinove!

Najgore svekrve po horoskopu: Nikada nećete biti dovoljno dobre za njihove sinove!

Sukobi na relaciji svekrva snajka nisu tako rijetki s tim što se nerijetko odnos svodi na prećutnu netrpeljivost, a najgore svekrve rađaju se u ova četiri znaka horoskopa!

 

Pitanje je zašto i kako ulazimo u ovakve nelagode i da li je normalno da se sa njegovom mamom ne slažete najbolje? Ili je posredi tek predrasuda o svekrvama koje „drže stranu svom sinu“ ili jednostavno smatraju da nema dovoljno dobre žene za njega.

Horoskop tvrdi da postoje karakteristike koje od određenih znakova čine zaista nepodnošljive svekrve a među njima su ova četiri znaka.

Strijelac

Žena Strijelac može biti bezobrazna kada se osjeća nesigurno. Dakle, ako vam je tašta ili svekrva Strijelac, može izazivati probleme u vašem braku. Dajte joj malo ljubavi i gledajte kako se toksično ponašanje mijenja. A ako je zanemarite, pazite!

Njeno ponašanje se može pogoršati jer bi mogla da uživa u napetosti između njenog djeteta i partnera. Ona će vaše sukobe tretirati kao svoju pobjedu odnosno ljubav svog sina prema njoj što je apsolutni nonsens na koji ne smijete nasjedati. Budite pažljivi prema njoj i nikada nećete imati problem.

Jarac

Iako jarčevi nisu otvoreno agresivni, istina je da oni uživaju u svađama i trzavicama. Od svekrve Jarca ne očekujete da će ikada stati na vašu stranu, da će vas ikada zaštititi ili biti oslonac.

Žene Jarčevi su opsjednute ljubavlju svojih sinova prema njima i teško će se oduprijeti takmičenju sa svekrvom. Upecate li se u ovu igri, izgubili ste u startu jer jednostavno, u pitanju su sasvim suprotne vrste ljubavi.

Ribe

Od pasivno-agresivnih sklonosti do durenja satima, to su Ribe. Sa druge strane, ovo je obično vrlo miran horoskopski znak i ne stvara probleme osim ako ih ne isprovocirate. Dakle, ako vam je svekrva ili tašta u ovom horoskopskom znaku i pravi probleme, vjerovatno se osjeća omalovaženo.

Njenu naklonost ćete zadobiti sitnim znacima pažnje i vremenom koje ćete posvetiti njenom mišljenju. Suštinski, ona može biti sasvim bezopasna.

Lav

Majke u ovom horoskopskom znaku žele svu pažnju svoje djece samo za sebe. Tako da ako vam je svekrva ili tašta Lav, i vidi da provodite puno vremena sa partnerom, vjerovatno je ljubomorna, piše Magazin Novosti.

U takvim slučajevima neke Lavice su u stanju da izazivaju sukobe u braku svoje djece a kako pričamo o Lavu, to ne govorimo o razmiricama i debatama već o ozbiljnim svađama. U slučaju da vam je svekrva Lavica, najbolje je držati se na što većoj distanci.

(Foto: Shuttershock)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.