JEDNA SE ISTIČE Saša Matić otkrio koje pjesme fudbaleri naručuju kad su u noćnom provodu

JEDNA SE ISTIČE Saša Matić otkrio koje pjesme fudbaleri naručuju kad su u noćnom provodu

Pjevač Saša Matić ostvario je niz uspjeha u proteklom periodu, a sada je otkrio da rado pjeva i fudbalerima, kao i uz koje pjesme se vesele.

 

aša je održao veliki koncert u Sidneju, a kako kaže, u “zemlji kengura” se uvijek osjeća kao svoj na svome.

– Ja vama želim dobar dan, ali kod mene je ponoć već prošla! Sinoć smo svirali u Sidneju, večeras smo bili u Brizbejnu, bilo je zaista sjajno. Upoređujem sa prošlim turnejama, svi su pjevali hitove, a sada nakon pandemije, valjda su imali vremena dosta da slušaju i ostale pjesme, tako da šta god da počnem da pjevam, oni prosto znaju već prve taktove. Lijepo iskustvo, volim da dođem u Australiju, pogotovu kada je ljeto i proljeće, mada sada više i nema razlike. Ovdje sam svoj na svome, što bi se reklo – smije se Sale i otkriva da umora nema.

– Poslije svirke idem na bazen, ljepše će se spavati! Nakon Australije idem i do Dubaija, pjevaću u fan zoni i tako dati podršku fudbalerima Srbije na Svjetskom prvenstvu, tu će biti mnogo ljudi i navijača iz Srbije. Nadam se jednom dobrom koncertu i svirci, Dubai mnogo volim – otkriva pjevač, pa dodaje da uvijek rado pjeva sportistima.

– Fudbaleri šta vole? Vole “Samo ovu noć”, vole pjesmu “Kralj izgubljenih stvari”, “Kad ljubav zakasni”, ma sve… Njima je milina svirati, to su veseljaci – zaključe Saša Matić u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”, piše Blic.

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.