KONTROVERZNA MANEKENKA DONIRALA ORGAZAM ZA ISTRAŽIVANJE! Rezultati šokirali – Ovo se dešava ŽENAMA poslije VRHUNCA!

KONTROVERZNA MANEKENKA DONIRALA ORGAZAM ZA ISTRAŽIVANJE! Rezultati šokirali – Ovo se dešava ŽENAMA poslije VRHUNCA!

Kontroverzna manekenka Kara Delevinj iznenadila je javnost kada se upustila u naučno istraživanje o vrhuncu nakon intimnog odnosa. Ona je bolnici donirala svoj orgazam ne bi li otkrila zašto muškarci češće doživljavaju vrhunac i šta se dešava sa tijelom nakon njega.

 

Istraživači uporedili njene uzroke krvi, koje su uzeli prije i poslije masturbacije koja je završena vrhuncem, i otkrili da je njeno tijelo proizvelo supstancu koja je slična kanabisu. Zbog toga se manekenka poslije vrhunca osjećala toliko dobro.

U dokumentarcu BBC-ja pod nazivom „Planeta Se*s sa Karom Delevinj“, manekenka je upoznala stručnjake dr Johanesa Fusa i njegovu suprugu dr Saru Biderman sa Univerzitetske klinike Hamburg-Ependorf, koji proučavaju promjene na mozgu nakon doživljavanja intimnog zadovoljstva.

– Mislim da je ženska intimna želja definitivno potisnuta. Znam iz svog ličnog ljubavnog života koliko žene mogu da budu intimne, pa biste pomislili da bi u 21. vijeku muškarci i žene trebalo da imaju podjednako zadovoljavajući intimni život, zar ne? Pa, pripremite se za šok. Kada je u pitanju vrhunac, postoji definitivna razlika među polovima. Naučnici kažu da 95 odsto strejt muškaraca doživljava vrhunac tokom odnosa, ali samo 65 odsto strejt žena to pođe za rukom – rekla je Kara u ovom dokumentarcu.

(Mondo, foto: Profimedia)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.