Milica Dabović otvorila profil na „OnlyFans“: Evo koliko koštaju golišave fotografije košarkašice

Milica Dabović otvorila profil na „OnlyFans“: Evo koliko koštaju golišave fotografije košarkašice

Bivša košarkašica Milica Dabović šokirala je javnost priznanjem da je otvorila profil na sajtu za odrasle. Ona je objelodanila da će svoje golišave fotografije dijeliti na sajtu „OnlyFans“, preko kojeg će naplaćivati intimni sadržaj.

 

– Tviteraši, pošto ste mi svi pisali i željeli moj „OnlyFans“, odlučila sam da vam uslišim želje. Volim da se slikam, volim svoje tijelo, tako da sve slike od sada idu tamo. Još jedan skandal manje više. Pala je i opklada da ću imati 1.000 subscribera za 48 sati – napisala je Milica Dabović na Tviteru.

U opisu profila piše da je „sportistkinja, bivša košarkašica, osvajačica zlatne i bronzane medalje na Evropskom prvenstvu, odnosno Olimpijskim igrama, vlasnica modnog brenda“.

Za profilnu fotografiju je odabrala onu na kojoj nosi haltere.

Na slici se vidi donji veš košarkašice, ali i jedna od njenih mnogobrojnih tetovaža. Pored ove objave i dva posta stoji i da je pretplata na mjesečnom nivou 15 dolara.

Nakon što je ova vijest šokirala javnost, oglasila se i nekadašnja košarkašica.

– Drugarica i ja smo se kladile da za 48 sati mogu da sakupim 1.000 pratilaca. Rekla sam joj da je to nemoguće, a ona je bila sigurna u uspjeh – rekla je Milica, koja ako ostvari svoj cilj može da zaradi za dva dana 15.000 dolara.

(Foto: Instagram)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.