OVOM SE NIKO NIJE NADAO Rada Manojlović otkrila šta je najviše privlači kod momaka

OVOM SE NIKO NIJE NADAO Rada Manojlović otkrila šta je najviše privlači kod momaka

Rada Manojlović dotakla se teme ljubavi i detalja svoje privatnosti, pa je tako javnosti otkrila njen tip muškarca i prokomentarisala muško-ženske odnose.

 

Manojlovićeva je objasnila kako preferira mlađe, te ispričala i šta prvo primjeti na muškarcu, ali i čime ona njih privuče.

– Ja biram mlađe. Oči i osmijeh mi skreću pažnju na nekoga, a od drugih najviše pohvala dobijam na račun nogu, kose i osmjeha. Mada, bitnije je šta nosiš u sebi! – kazala je Rada, pa istakla i zašto ni sa jednim glumcem ne bi snimala intimne scene.

– Stidljiva sam, tako da baš iz tog razloga nikad ne bih mogla da budem glumica – tvrdi ona.

Razgovarajući o muško-ženskim odnosima, te muškarcima i ženama uopšte, otkrila je kako se slaže s mišlju da „šta žena uradi, čovjek ni da pomisli ne može”.

– Muškarci uglavnom rade jednu stvar, eventualno dvije, dok žene rade sve, od čuvanja djece, preko odlaska na posao, do održavanja kuće… E, to muškarci ne mogu da isprate ni u mislima – vjeruje Rada.

Pjevačica u novčaniku, inče, nosi sestrinu fotografiju, kao i njihove majke, dok ostale tek planira na nabavi, prenosi 24sedam.

Kada bi dobila sedmicu na lotou, uradila bi sljedeće.

– Prvo bih zbrinula svoju porodicu, a ostatak bih dala ugroženima… Šta će meni tolike pare, kad ima onih kojima su potrebnije?! – navela je ona.

(agencije)

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.