Pakleni period kreće za OVA TRI horoskopska znaka u novembru

Pakleni period kreće za OVA TRI horoskopska znaka u novembru

U novembru nas očekuju burne astrološke prilike koje nam donose intenzivnu energiju, haos i nestabilnost, a negativni aspekti toga posebno će uticati na tri horoskopska znaka, te će imati osjećaj kao da ovaj mjesec traje čitavu vječnost.

 

Ovan

Mjesec će za pripadnike ovog znaka početi povoljno, ali sredina novembra donijeće im velike probleme. Finansijski problemi uortačiće se sa zdravstvenim i ljubavnim.

Na radnom mjestu od sredine mjeseca čeka ih pravi haos, a kolege će jedva dočekati da ih ocrne kod šefa, koji već duže vrijeme pažljivo vreba njihovu grešku. Za Ovnove ovo će da bude jedan od lošijih perioda u godini, a mnogi astrolozi predviđaju da će novembar donijeti i ljubavne raskole, kako u vezama, tako i u brakovima, piše luftika.rs.

Rak

Novembar će biti izuzetno naporan mjesec za Rakove, pa će pripadnici ovog znaka nailaziti na brojne prepreke čak i u rutinskim aktivnostima. Finansijski gubici će biti dramatični, a ni na ljubavnom polju neće biti mnogo bolja situacija. prepirke i nesuglasice pratiće ih svakodnevno.

Što se tiče porodičnih odnosa, tu je situacija malo bolja, ali pošto se predviđaju veći finanasijski gubici od sredine meseca, svađe u porodici će biti vrlo izgledne. Nekim Rakovima preti opasnost da upadnu u velika dugovanja, ali već početkom narednog mjeseca ogrijaće ih sunce.

Jarac

Rođeni u znaku Jarca će se suočiti s velikim problemima na polju finansija. Njihovi napori da povećaju prihode takođe će biti uzaludni, a na posliju će ostvarivati lošije rezultate nego u oktobru, iako će davati sve od sebe.

Planirana putovanja u posljednjem trenutku će im izmaći iz ruku i veliki dio novembra Jarčevi će provesti tužni i zabrinuti, bez obzira na nesebičnu podršku koju će dobijati od partnera.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.