Pet horoskopskih znakova koji ne mogu da prebole raskid: Oni teško nastavljaju dalje

Pet horoskopskih znakova koji ne mogu da prebole raskid: Oni teško nastavljaju dalje

Nećemo svi isto doživjeti raskid i rastanak od voljene osobe. Neki će patiti mjesecima, proganajti bivše i neće prihvatiti činjenicu da je gotovo. Može se desiti da budu skloni samokritici i samoomalovažavanju i da činjenicu da im sa nekim nije uspjelo shvate previše lično – čak i da pomisle da nisu vrijedni ljubavi.

 

Neki horoskopski znaci doživljavaće veliku tugu kada dođe do raskida, dok će neki ostati hladne glave.

Pročitajte kojim to horoskopskim znacima je potrebno najviše vremena da prebole svoje bivše, prema pisanju Pinkville.

Bik

Kada započnu vezu, Bikovi žele da njihove veze traju zauvijek. Stoga je sa njima teško raskinuti. Oni se nakon raskida bore sa prihvatanjem činjenice da njihov partner više nije njihova srodna duša i provode mnogo vremena pokušavajući da u svojim mislima ponovo prožive lijepe trenutke. Oni su takođe prilično nepokolebljivi u svojim odlukama, a ako vjeruju da trenutak još nije savršen da krenu dalje, niko ih ne može ubediti u suprotno.

Lav

Bez obzira koliko izgledaju samouvereno, jako i stabilno, Lavovi postaju nespretni i depresivni tokom raskida. Kada im je srce slomljeno, izuzetno im je teško da oproste osobi u koju su uložili svoje emocije i pažnju i brzo postaju zavidni i zaokupljeni sobom. Iako su pripadnici ovog znaka svjesni koliko je važno pustiti prošlost, često im za to treba više vremena nego inače. Tipično, ovi ljudi su više fokusirani na svoja prošla iskustva sa svojim bivšim partnerima nego na bivše partnere.

Djevica

Djevice često sumnjaju u sebe veoma dugo, zbog čega je veoma teško da nastave dalje. Klasična Djevica je zauvijek vezana za svoju prošlu ljubav i može ostati sama nekoliko mjeseci ili čak godina. Ovim zemaljanim znacima je najteže da zaborave prošlost i treba im najviše vremena da stvore nove odnose.

Škorpija

Po prirodi su intenzivni i veoma osjetljivi. Odlučili bi da cijeli život provedu zajedno sa svojim partnerom da mogu. Stoga, ako dožive da im slome srce, potrebno im je mnogo vremena da se oporave. Nakon raskida, često se osjećaju izdano i teško im je da ne misle na bivšeg, da ne gledaju slike i ne uhode ih na mrežama. Jednom kada se emocionalno investiraju oni ne misle ni na šta drugo, pa i kada uđu u novu vezu, stalno će ih nešto podsjećati na bivšeg partnera.

Vodolija

Vodolija se teško zaljubljuje, ali onda kada se to desi, ona postaje fizički i emocionalno vezana za tu osobu. Iako imaju smirenu spoljašnost, one u sebi pate mnogo više nego što možete zamisliti, pa se nemojte čuditi ako vam Vodolija nikada ne prizna kako se stvarno osjeća nakon raskida.

(Telegraf.rs,Foto: Shutterstock)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.