Pet tajni u ljubavi snažnih žena

Pet tajni u ljubavi snažnih žena

Emocionalna snaga potrebna je u svakom aspektu života, a naročito u ljubavi.

Ovih pet stvari može da pomogne da to i postanete u romantičnoj vezi, piše „lovesensa”.

1. Budite potpuno svoji

Da li ste nekada pomislili kako biste bili privlačniji da ste neka druga osoba i vašeg okruženja? Ovo je zabluda u koju lako upadamo, a istina je potpuno drugačija. Emotivno nezavisna žena u ljubavi se predstavlja onakvom kakva jeste u cjeloj svojoj prirodi. Ona veruje u sebe i cijeni svoju ličnost, a to joj donosi samopouzdanje. Predstavlja pravu stranu svoje ličnosti, ali je spremna da se zajedno sa partnerom razvija i usavršava.

U romantičnim vezama budite uvijek svoji. Ako se partner zaljubi u vas takvi kakvi jeste, bićete sigurni u tu ljubav i to će vam dati dodatnu emocionalnu snagu.

2. Ne zanemarujte crvene zastavice

Crvene zastavice su signali koji vam pokazuju da ova veza nije pravi izbor za vas i da više ne treba u nju ulagati trud, ali ni trošiti vrijeme. Primeri crvenih zastavica su kada vaš partner stalno podseća na svoju bivšu ljubav, nije brižan i ljubazan prema vama, ne čini da se osjećate srećno, ne poštuje vaše vrijeme ni potrebe, ne podržava vas…

Emocionalno snažne žene nikada ne ignorišu ove signale već ih smatraju vrlo ozbiljnim i, ukoliko osjete da se situacija ne poboljšava, izlaze iz veze i tragaju za odnosom kakav zaslužuju.

3. Ostanite nezavisni

Zavisnost od partnera podrazumeva da više ne možete da radite određene stvari bez partnera, da ne možete donositi osnovne odluke i uraditi zadatke koje se odnose na svakodnevnicu. U ljubavi je važna podrška, ali ako ne možete ništa da uradite bez partnerove podrške, onda nastaje problem. Gubite samopouzdanje, osjećate se nemoćno, nezadovoljni ste, a druga strana osjeća opterećenje.

Emocionalno snažne žene su spremne da se vežu za drugu osobu i rade na razvoju ljubavi i odnosa, ali ostaju svoje i nezavisne.

4. Ne zapostavljajte svoj život, prijatelje i hobije

Emocionalno snažna žena sa ulaskom u odnos nastavlja da uživa u društvu svojih prijatelja, nastavlja da gradi karijeru, posvećuje se hobijima i ima vremena za sebe i aktivnosti koje je ispunjavaju. Nastavite da vodite svoj život, a romantična veza je još jedna divna stvar koja će ga obogatiti. Ne dozvolite da zbog emotivne veze zapostavite sve ono što vas čini takvim kakvi jeste.

5. Razgovarajte sa partnerom

Komunikacija je neophodna za zdrav i lijep odnos. Emocionalno snažna žena komunicira sa partnerom o svim problemima i izazovima. Ona se ne trudi da pročita partnerove misli, niti to očekuje od njega, već otvoreno govori ono što oseća, planira, očekuje. Biti emocionalno snažna žena donosi dobrobiti na mnogim poljima, kako na ljubavi, tako i u karijeri. Postajete privlačniji, samopouzdaniji i sa više lakoće možete ostvariti ono što želite.Emocionalno snažna žena je već u vama, samo je promenom uvjerenja i navika možete probuditi i magija počinje!

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.