Saradnja bivše nogometne zvijezde i Maseratija

Saradnja bivše nogometne zvijezde i Maseratija

Bivša nogometna zvijezda, igrač Manchester Uniteda, Real Madrida, Milana, Los Angeles Galaxyja i PSG-a, David Beckham biće brend ambasador Maseratia, koji se osim superautomobila MC20, priprema i za predstavljanje svog novog crossovera pod nazivom Grecale, koji će se prodavati uz model Levante.

Beckham je poznat kao ljubitelj automobila, a u svom vlasništvu je imao nekoliko fantastičnih automobila među kojima su Aston Martin V8 Volante, McLaren 720S, Porsche 911 Turbo Cabriolet i drugi.

Iz Maseratija poručuju da će Beckham „odvesti brend naprijed u prvi plan luksuznih automobila u 21. vijeku“ dok se kompanija priprema za ulazak u novu električnu eru.

Maserati nije otkrio detalje o partnerstvu, ali će se Beckham definitivno pojavljivati u promotivnim klipovima i prilikom lansiranja novih modela.

Prvi video koji je već objavljen predstavlja početak partnerstva, a prikazuje popularnog Becksa kako na trenutak zapostavlja svoj gusti raspored kako bi se zabavio u Maseratiju Levante Trofeo u Miamiju.

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.