Aleksandra Subotić i Maja Marinković zajedno u zadruzi

Aleksandra Subotić i Maja Marinković zajedno u zadruzi

Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković, progovorio je o kćerkinom odnosu sa Aleksandrom Subotić sa kojom se posvađala nakon što joj je preotela muža, biznismena Predraga Pecu Raspopovića.

Kako je istakao njegova kćerka se ne plaši nikoga i smatra da između Maje Marinković i Aleksandre Subotić, ukoliko obje budu ušle u “Zadrugu” neće doći do pomirenja.

„Ne vjerujem da bi došlo do pomirenja, ipak su velike stvari bile u pitanju. Ako uđe Aleksandra, svašta će tu biti. Ja o Aleksandri nikad nisam loše pričao niti ću ikada reći, djevojka je bila fer prema meni, šta su oni radili to je njihova stvar“, rekao je za Republiku.

Podsjetimo, sukob između Maje Marinković i Aleksandre Subotić počeo je u onom momentu kada je Maja preotela muža najboljoj drugarici.

Danima se pričalo o skandalu, a onda je Predrag Peca Raspopović odlučio da raskine sa Marinkovićevom i vrati se supruzi sa kojom ima sina.

Maja Marinković je potpisala ugovor za ulazak u “Zadrugu 6”, a da li će se na velelepno imanje u Šimanovcima useliti i Aleksandra Subotić ostaje nam da saznamo uskoro, prenosi Blic.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.