BEOGRAĐANIN ZALUDIO SVIJET U FILMU O GUČIJEVIMA! Krasio je omot ČOKOLADE, a sada glumi uz Al Paćina i Lejdi Gagu

BEOGRAĐANIN ZALUDIO SVIJET U FILMU O GUČIJEVIMA! Krasio je omot ČOKOLADE, a sada glumi uz Al Paćina i Lejdi Gagu

Beograđanin Aleksandar Eger pojavljuje se u filmu „Gučijevi“ koji je stigao u naše bioskope.

Aleksandar je već kao tinejdžer postao poznat širom svijeta i to zahvaljujući čokoladi koji volimo. Svi se sjećamo dobro poznatog dječaka koji je krasio omot „Kinder” čokolade. Majka mu je Srpkinja, a otac Italijan, tako da je Aleksandar prije nekoliko godina otišao u Italiju gdje je izgradio karijeru.

Već sa šest-sedam godina zainteresovao sam se za umjetnost, pa sam s drugarima iz kraja snimao kratke filmove i skečeve. Oduvijek me je zanimala kamera, ali kad sam otišao u Komo, gdje sam živio do sedamnaeste godine, počeo sam da glumim. Imao sam 13 godina kad sam se pojavio u reklami koja mi je donijela ulogu u seriji „The Band“, koja je bila popularna u Italiji. Roditelji nikad nisu uzimali za ozbiljno moju namjeru da se bavim glumom, pa čak ni onda kad su nam paparaci visili ispred kuće. Zato sam riješio da se odselim od njih i nastavim da se bavim onim što me privlačiotkrio je ranije za Kurir Aleksandar.

Družio se sa Nikol Kidman i Madonom, a sada je zaludio svijet u filmu „Gučijevi”, koji je inspirisan šokantnom istinitom pričom o porodičnom carstvu iza kojeg se krije italijanska modna kuća.

Kroz tri decenije ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i na kraju ubistva, vidimo šta ime znači, koliko vrijedi i dokle će porodica ići, radi kontrole.

 

Autor: Kurir

FOTO: Mens health

 

Share

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *