Buba i Džala izgubili mnogo novca od kad im je zabranjen ulazak u Srbiju? Evo o kojoj sumi se radi

Buba i Džala izgubili mnogo novca od kad im je zabranjen ulazak u Srbiju? Evo o kojoj sumi se radi

Buba i Džala su u Srbiji imali mjesečno i do 10 nastupa pa su uzimali ozbiljne pare.

 

Reperima Jasminu Fazliću i Amaru Hodžiću, koji su poznatiji kao Džala Brat i Buba Koreli, zabranjen je ulazak u Srbiju nakon što je na njihovom nastupu prebijen tinejdžer, pa su za više od tri mjeseca navodno ostali bez 400.000 evra.

Reperi sada nastupe zakazuju većinom po Austriji i Bosni, a kako su u Srbiji imali i po četiri nastupa nedeljno, više ne zgrću onoliko novca koliko su stavljali u džep dok su harali po srpskim diskotekama.

Kako se dalje navodi, incident koji se desio u Nišu kada je obezbjeđenje Bube i Džale brutalno napalo dečka jer je samo pokušao da pipne jednog od izvođača debelo ih je koštao, pa oni nisu kročili u Srbiju od sredine avgusta.

– Otkako su zabranjeni u Srbiji reperi tezgare po Crnoj Gori, Bosni i Austriji i to po jedan nedeljno, što im je, shodno rashodima koje imaju, dobar udarac po džepu.Buba i Džala su u Srbiji imali mjesečno i do 10 nastupa, pa su uzimali ozbiljne pare. Radili su pjesme brojnim pjevačima, reklame i albume, a sa mnogima su prekinuli saradnju nakon incidenta u Nišu. Kad se sve skupi, od avgusta do danas ostali su bez oko 400.000 evra! U regionu za tezge uzimaju mnogo manje novca jer pogađaju mnogo manje honorare. Skoro su pevali za 3.000 evra u jednom klubu u Beču. Ipak su u Srbiji bili mnogo popularniji nego u regionu – priča izvor blizak reperima.

Reperi se poslije incidenta na nastupu nisu jasno ogradili od nasilnog obezbjeđenja, nisu uputili ni izvinjenje porodici prebijenog dječaka, pa su brojni pjevači navodno prekinuli saradnju s njima, navodi gorepomenuti portal.

Izvor: Telegraf.rs

 

Share

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.