Dara Bubamara se potukla sa muškarcem na aerodromu

Dara Bubamara se potukla sa muškarcem na aerodromu

Dara Bubamara tukla se s muškarcem na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“. Incident se dogodio u srijedu u 13.30, prije ukrcavanja na let za Tivat.

„Dok smo čekali u redu da se ukrcamo u avion, jedan muškarac je počeo da viče na Daru: „Sljedeći put pazi kako voziš da ti ne bih je*ao mrtvu majku!“ Očigledno su se njih dvoje sreli i prije aerodroma, izgleda da je Dara „isjekla“ tog lika u saobraćaju, pa je on poludio kad ju je opet sreo – priča jedan od očevidaca.

Pjevačicu je ta psovka istjerala iz takta, zaletela se i počela da udara muškarca, koji je od nje viši skoro pola metra!

„Udarala ga je pesnicama, torbom, grebala ga… On je prekrio lice rukama i nije joj uzvraćao“, priča očevidac i dodaje da su ostali putnici skočili da ih razdvoje.

„Ubrzo je stigla policija, a Dara se ni tad nije smirila. Rekla je da će ga unakaziti ako ga ponovo sretne jer joj je psovao mrtvu majku. Uprkos tuči, ona se ukrcala u avion, a tog muškarca nismo vidjeli“, navodi očevidac.

Popularna pjevačica potvrdila je ovu priču medijima.

„Tačno je da je došlo do incidenta! Malo brže sam vozila da bih stigla na let, jer sam imala zakazan nastup u Crnoj Gori. Taj čovjek me je izvrijeđao bez razloga! Slaba sam na roditelje, koji više nisu među živima, i uvijek ću skočiti na bilo koga ko mi dira moje najmilije“, rekla je Dara, prenosi Blic.

Share

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.