Kim Kardašijan progovorila o vezi: „Htjela sam samo da ga odvučem u krevet“

Kim Kardašijan progovorila o vezi: „Htjela sam samo da ga odvučem u krevet“

Kada je riječ o njihovoj vezi, rijaliti zvijezda Kim Kardašijan nije puno komentarisala svoj odnos sa komičarem Pitom Dejvidsonom. Međutim, ona je u posljednjoj epizodi The Kardashians konačno odlučila da progovori o detaljima njihovog susreta.

 

Kada su se prvi put upoznali, priča Kim, vjerovala je da odnos sa Pitom neće da se produbljuje, te da želi da ga samo „odvuče u krevet“. Međutim, stvari su se promijenile u emisiji „Subotom uveče uživo“.

„Kada smo se poljubili u emisiji ‘Subotom uveže uživo’, bio je to neki trenutak gdje sam osjetila vibracije. Pomislila sam ‘Možda samo moram da probam nešto drugačije’. A onda sam saznala da Pit ne dolazi na moju zabavu nakon emsiije. Nekoliko dana kasnije pozvala sam producenta emisije i pitala ga da mi da Pitov broj telefona“, priča Kim.

„Poslala sam mu poruku i tako je krenulo. Pit je, doslovno, najbolje ljudsko biće koje sam upoznala. On je tako smiješan“.

Nakon što je ispričala kako je skupila hrabrost da pošalje poruku slavnom komičaru, Kim je takođe, otkrila i jednu zanimljivu informaciju o Megan Foks

„Nakon što sam izašla sa Megan, ona mi je otkrila da joj je Pit tražio moj broj telefona“, kaže ona te dodaje da Megan u početku nije htjela da da njen broj telefona.

„Prije ćeš doživet da Mašin Gan Kelija i mene pojedu krokodili, nego što ćeš doživjeti da dobiješ njene broj telefona. To se nikad neće desiti, zaboravi“, rekla je Megan, a priča Kim.

Share

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.