KOMŠIJE POZNATIH PROGOVORILE! Afriku svako voli da vidi, Milica nikad nije tu, a Todorovićka SPOPADA jednog momka ZBOG OVOGA!

KOMŠIJE POZNATIH PROGOVORILE! Afriku svako voli da vidi, Milica nikad nije tu, a Todorovićka SPOPADA jednog momka ZBOG OVOGA!

U Srpskoj prestonici nekada su Bežanijska kosa i Dedinje bili centar domova javnih ličnosti. Godinama kasnije razvili su se neki novi kompleksi nove zgrade, nova naselja te su i oni koji su živeli u pomenutim naseljima prešli u ove luksuznije i novije građevine.

Stambene Zgrade
FOTO: PAPARACO KURIR

Beograd na vodi je opšte poznato naselje svima, nema onog ko je prošao Beogradom a da to naselje nije uočio, nalazi se u samom centru pored reke i postalo je epicentar svih dešavanja.

Međutim na Novom Beogradu postoji još jedan kompleks koji je prepun domovima poznatih. Ovo naseljeu Beogradu je urađeno po poslednjoj modi takođe poseduje jednu od najvećih kula u regionu, tržni centar, pregršt restorana i kafića, bazene, a tu su se mnoge javne ličnosti skućile.

Stambene Zgrade
FOTO: PAPARACO KURIR

Cene kvadrata u ovom kompleksu se ne razlikuju mnogo od Beograda na vodi, pa su svoju ušteđevinu ovde ostavili Milica PavlovićMilica Todorović, Saša KovačevićMarija Šerifović, Sandra Afrika, Stevan Anđelković a od skoro im se pridružila i Katarina Grujić.

Mi smo odlučili da ispitamo komšiluk i proverimo da kakva je estrada kao komšiluk i kako se ponašaju kada ih kamere ne snimaju.

Sreli smo jednog starijeg čoveka koji nam je otkrio da je zaposlen u jednom od lokala pa smo ga pitali kakvi su naši estradnjaci i da li ih sreće često.

– Ovde stvarno žive mnoge javne ličnosti. Najčešće mlađa ekipa. Stalno viđamo najviše one koji imaju kućne ljubimce. Eto Milica Todorvić nema dana da je ne sretnem. Ona sa svojim pudlama često ovde šeta, sedi u kafiću pije kafu, a najsmešnije od svega što ovde postoji jedan dečko koji takođe ima psa iste rase iste veličine i iste boje. Međutim Milica nije zadovoljna bojom svojih ljubimaca svetlije su od onoga kakva bi trebala da im je boja ona džindžer neka zlatno braon,pa uvek kada sretne tog dečka skoči krene ka njemu i kaže „Čekaj da ga pomazim“ i uvek kaže „jaoo kako je on lepši od ovih mojih izbledelih“. Ali Mica ko Mica uvek vesela raspoložena i zabavna. Ušli smo u tržni centar i primetili jednu od radnica pa smo je pitali da li sreće nekog od javnih ličnosti.

– E da. Viđam Katarinu Grujić često, sada u zadnje vreme i ne ali do skoro, gotovo svaki dan. Ona je u kuli a kula je povezana sa tržnim centrom pa ona često svrati do marketa, apoteke, drogerije. Super je Kaća. Opuštena je javlja se najnormalnije, komunicira, i često je bez šminke. Ova njena devojčica mala je prelepa i preslikani otac.

Sašu Kovačevića viđamo stalno, on je uvek u društvu svoje devojke tu mu je i restoran pa često tu sede. On je predivan, kao i na televiziji.

Stambene Zgrade
FOTO: PAPARACO KURIR

Kada smo pitali komšiluk da li sreću Milicu Pavlović, rekli su nam da znaju da je tu u naselju ali da je slabo viđaju jer je njen ulaz okrenut ka ulici pa je ponekad vide kako samo uđe u auto i ode svojim putem.

Jedan od radnika kafića u kompleksu je rekao da obožava kada mu dođe Sandra Afrika

– Em što je lepo za oko da je vidim, lepo je i za novčanik ona baš ume i duplo da plati svoj račun, šali se sa svima uvek je top sređena i bogami nema ko ne baci oko za njom kad je vidi u lokalu. Često je u trenerkama i nekoj tesnijoj garderobi i to svakom muškom oku godi.

Kurir.rs /M. Jović

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.