Kultna scena filma „Mrtav ladan“ kao iz „Simpsonovih“: Čak se i Radovan može „simpsonizovati“

Kultna scena filma „Mrtav ladan“ kao iz „Simpsonovih“: Čak se i Radovan može „simpsonizovati“

Ilustracija kultne scene iz filma „Mrtav ladan“ podijeljena je društvenim mrežama, a posebno je na Twitteru pobrala simpatije i podsjetila mnoge na urnebesni detalj iz mnogima omiljenog filma.

Film „Mrtav ladan“ govori o dva brata (Žika Todorović i Nenad Jezdić) koji pokušavaju prevesti vozom svog mrtvog djeda u njegov rodni grad, ali ga pri tome izgube i pokušavaju ga pronaći prije sahrane. Scena kad dedu izbacuju iz voza i on završava na ogradi zemljišta uz prugu je mnogima prva asocijacija na ovaj film.Upravo je urnebesni momenat koji prikazuje vlasnike spomenutog zemljišta kada ugledaju dedu predstavljen kao iz serije „Simpsonovi“, a ilustracija je osvojila društvene mreže.

Prvenstveno je objavljena na Instagram stranici „Simpsonizuj me“ koja nudi „simpsonizaciju“ različitih fotografija i likova tj. pretvaranje običnih snimaka u ilustracije koje nalikuju na likove „Simpsonovih“.

Međutim, naknadno je podijeljena na Twitteru gdje je prikazana skoro 100.000 puta uz pitanje „Koji je ovo film?“. Film svakako nije bilo teško prepoznati, a našalili su se da se „sve može simpsonizovati pa čak i Radovan“ (lik vlasnika spomenutog zemljišta na koje je pao deda, a tumačio ga je Milorad Mandić).

Instagram stranica „Simpsonizuj me“ predstavila je i verzije „simpsoniziranih“ likova drugih filmova i serija poput „Maratonci trče počasni krug“, kao i „Ko to tamo peva“, a posebno je interesantna bila ilustracija likova iz „Boljeg života“.

Autor:klix.ba

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.