Milica Pavlović podnijela tužbu protiv Ane Nikolić zbog krađe pJesme “Provereno“, evo šta se dešava

Milica Pavlović podnijela tužbu protiv Ane Nikolić zbog krađe pJesme “Provereno“, evo šta se dešava

Milica Pavlović je, kako kaže, rešila da na višenedeljnu aferu „Provereno“, koja je nastala kada je njenu pjesmu Ana Nikolić na nastupima počela da predstavlja kao svoju i pjeva u demo verziji, stavi tačku – tako što će tužiti koleginicu.

Pravi medijski rat već dugo traje, a poslije javnih prozivki nije se čula sa koleginicom sa kojom ratuje.

–  Nije me Ana kontaktirala u međuvremenu. Lično želim da stavim tačku na tu priču, zato što iz poštovanja prema publici koja me voli i koja je zavolela ovu pesmu, a potom zavolela i zajedno sa mnom napravila hit, ja sam srećna – rekla je Milica, a potom dodala da je ceo slučaj predala svom pravnom timu

– To znači da je stvar i te kako u jednoj dobroj advokatskoj kancelariji. Ali kako što sam već rekla od mene se zaista pogrdne reči neće čuti. Mislim da je narodu i te kako jasno kako stvari stoje – objasnila je Milica, a potom se dotakla koleginica koje je nisu podržale u njenom obraćanju javnosti kada je cio slučaj iznela na svjetlo dana:

 – Koleginice koje me nisu podržale isključivo govori o njima. Ne što me nisu podržale, već što na ovu priču nisu odreagovale onako kako treba ljudi koji se bave muzikom na pravi način. Ali opet svako radi onako kako misli da treba i tako mu se vraća u životu – oštro je prokomentarisala pjevačica.

Share

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.