Neće više da se bavi tim poslom!

Neće više da se bavi tim poslom!

Aleksandru Prijović svi su imali priliku da vide u ulozi pjevačice u jednoj domaćoj seriji.

Ovaj izlet pred kamere je bio prvi, ali i posljednji. Iako je ranije izjavljivala da joj je „bilo malo neprijatno kada je ta gluma u pitanju“, ali da je „zadovoljna snimljenim i komentarima gledalaca“, pjevačica sada za Grand kaže da je ubuduće nećemo gledati u serijama i filmovima.

– Nisam bila za to da glumim, ali su me nagovorili. Bilo je prelijepo iskustvo, svašta sam naučila, ali više ne bih prihvatala nijednu ulogu jer ja sam pjevačica, a ne glumica – rekla je Prija.

Aleksandra je svojevremeno rekla da joj je najteže bilo da snimi scenu ispitivanja jer nije mogla „da zapamti toliko teksta” li i otkrila šta je za nju bio najveći šok.

– Kada smo se dogovorili da ću ja glumiti u seriji, stigao mi je tekst koji je trebalo da pročitam. I kada sam pogledala, tamo je pisalo „strasni poljubac“.

I rekla sam: „Nema šanse“, na šta mi je Filip rekao: „Što se ne bi poljubila, šta ima veze!“. Naravno, šalio se. Ja svakako to ne bih uradila, mene bi bilo sramota. Ne znam kako bih podnela kada bi moja baka to videla, mislim da bi me ubila – rekla je ona.

Izvor: Espreso

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.