POGLEDAJTE KAKO „SANDŽAČKI DRAGULJ“ IZGLEDA U OPUŠTENOM IZDANJU: Mladi ministar, ZA KOJIM LUDE ŽENE, u trenerci i na kafi POLITIKA

POGLEDAJTE KAKO „SANDŽAČKI DRAGULJ“ IZGLEDA U OPUŠTENOM IZDANJU: Mladi ministar, ZA KOJIM LUDE ŽENE, u trenerci i na kafi POLITIKA

Ministra bez portfelja u Vladi Srbije Edin Đerlek (35) u poslednje vreme izaziva veliku pažnju javnosti, a naročito ženskog pola, koji je oduševljen pojavom novog mladog fukcionera u Nemanjinoj 11.

Iako na svoj instagram profil uglavnom kači strogo poslovne fotorgafije iz radne atmosfere i sa poslovnih satsnaka ili putovanja, Đerlek je nedavno napravio izuzetak i na instragram stori okačio sliku sebe u opuštenom izdanju kako ispija kafu sa prijateljam u jednom beogradskom tržnom centru.

Edin Đerlek, ministar u trenerci
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Ono što je mnogim korisnicima intereneta privuklo pažnju, je što se Đerlek, kada uzme predah od državničkih dužnosti, oblači kao sav noramalan svet, pa je na ovoj slici u trenerci!

Žene su ga ranije nazivali „sandžačkim draguljem“ i ostavljale mu pohvalne komentare na instagramu i ispod njegovih radnih fotografija.

Mladi ministar Edin Đerlek (35) rođen je 23. 1. 1987. godine u Beogradu, gde završava osnovnu i Osmu beogradsku gimnaziju.

Godine 2006. upisuje Institut za arapski jezik u trajanju od tri godine na Univerzitetu ”Abu Nour“ u Damasku (Sirija) koji uspešno završava u rekordnom roku.

Tri godine kasnije upisuje Fakultet za islamske studije u Novom Pazaru, odsek Šerijatsko pravo, koji završava sa izvanrednim rezultatima gde je proglašen za studenta generacije 2010-2014. godine. 2016. godine upisuje Pravni fakultet na Internacionalnom univerzitetu koji završava sa izvanrednim rezultatima i diplomira sa ocjenom deset (10) na temi: ¨Diplomatija¨. Tečno govori tri strana jezika: arapski, engleski i ruski.

autor:kurir.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.