Produkcija Zadruge izvela Cara na test na narkotike, pa objavila rezultate: Evo izvještaja!

Produkcija Zadruge izvela Cara na test na narkotike, pa objavila rezultate: Evo izvještaja!

Učesnik „Zadruge“ Filip Car upućen je od strane produkcije TV Pink na hitno testiranje na narkotike, nakon višednevnih  optužbi njegove bivše djevojke Maje Marinković da iste koristi u rijalitiju.

Iako je to u „Zadruzi“ nemoguće i protivno je osnovnim, strogim pravilima o učešću u rijaliti šou programu TV Pink, produkcija je hitno izvela Cara i odvela ga u laboratoriju za medicinsku biohemiju, kako bi se stalno na put neosnovanim spekulacijama.

Filip Car primljen je  21. marta u 16:53, a uzorkovanje je urađeno u 16:58. Rezultati su pokazali da je Filip Care NEGATIVAN na prisustvo n.rkotika u svom organizmu.

Takođe, analize su pokazale da je pozitivan jedino na prisustvo benzodiazepina (BZO), budući da je neposredno prije nego što se uputio ka laboratoriji tražio lijek za smirenje, koji je popio. Sve to možete pogledati u zvaničnom izvještaju „Zeus“ laboratorije za medicinsku biohemiju, a budući da je produkciji „Zadruge“ dostavljen elektronskom poštom, izvještaj je elektronski generisan i važi bez pečata i potpisa.

Autor:ekskluziva.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.