Prva izjava Dalilinog oca nakon susreta sa njom: „Imam želju da se čujem sa Dejanom“

Prva izjava Dalilinog oca nakon susreta sa njom: „Imam želju da se čujem sa Dejanom“

Dalilin otac Huso Mujić je teško podnosio kćerkine izjave i postupke tokom učešća u rijalitiju, a juče ju je prvi put vidio nakon skoro godinu dana.

Dalila Dragojević stigla je u rodno selo Šepak, gdje joj živi otac Huso Mujić, koji za Blic kaže da je njihov prvi susret protekao jako emotivno, a dotakao se i bivšeg zeta Dejana Dragojevića, kao i Filipa Cara.

 

– Dobro, radosno i žalosno, suza je bilo, jako emotivan trenutak. Znao sam da će doći – rekao je Huso na početku razgovora, te smo ga pitali da li je i dalje ljut na ćerku.

 

– U kakvom odnosu može otac da bude sa svojom kćerkom? Dobro je sve. Šta da radimo. Sve smo ostavili iza nas. Šta se desi, to se ne može popraviti, ne može se vratiti – iskren je Mujić i ističe da bi volio da stupi u kontakt sa Dejanom.

 

– Imam želju, ali nemam njegov kontakt. Rekao je svoje, želim mu sve najbolje. Nema potrebe da se ljutim na njega, takva je situacija. Možda se nekada vidimo i čujemo, svijet je mali – istakao je Huso i stavio tačku na priču o raspodjeli imovine:

 

– Rekao sam njima dvoma da se dogovore oko kuće, tako će i ostati.

 

Poznato je od početka da Dalilin otac nije imao riječi hvale za njenog sada bivšeg momka Cara, a sada kaže da se nada da će je poslušati pri sljedećem izboru emotivnog partnera.

 

– Nikada neću podržati tu vezu. Ako voli babu, treba da posluša neke stvari – zaključio je Huso.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.