Rada Manojlović nezaustavljiva u ratu sa tviterašima: ‘Evo bodem se u venu’

Rada Manojlović nezaustavljiva u ratu sa tviterašima: ‘Evo bodem se u venu’

Popularna pevačica snimala se u jednoj privatnoj klinici dok je primala infuziju, a onima koji je prozivaju imala je šta da poruči.

Pevačica Rada Manojlović veoma je aktivna na društvenoj mreži Tviter gde se često prepucava sa korisnicima ove mreže, a sada se s njima „u klinču“ našla zbog jedne od svojih fotografija.

Naime, ona se snimala u jednoj privatnoj klinici dok je primala infuziju, a onima koji je prozivaju imala je šta da poruči.

„Dragi moji, ponovo da vam se javim, opet se bodem u venu. Pišu mi: „Šta ti znaš šta je to žuto u kesi na šta si prikačena“. Za tako pametno pitanje jedini pametan odgovor je – mokraća. Šta bi drugo bilo?“, rekla je Rada Manojlović, pa prevrnula očima, dok je ona često na meti mnogih zbog teorija zavere koje iznosi u javnost, poput one o vakcinama protiv korona virusa.

„Ovo crno pored, što će sledeće da mi stavljaju, to je katran. Eto, vidite da znam sve“, dodala je ironično Rada, te opet prevrnula očima, pokrenuvši veliki broj komentara na TikToku i Tviteru.

Rada je, inače, pre par dana podelila fotku iz klinike, na kojoj se vidi da je bleda kao krpa, izmučena i da joj je priključena infuzija.

„Pre nastupa u Kalgenfurtu, nisam mogla da progovorim od bolova“, napisala je ona na Instagramu.

Autor:unaworld.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.