Sara Jo priznala šta misli o pobjedničkoj pjesmi i Evroviziji

Sara Jo priznala šta misli o pobjedničkoj pjesmi i Evroviziji

Sara Jo je prokomentarisala kolegu Luka Blacka, koji odlazi na Evroviziju kao predstavnik Srbije, a otkrila je da je imala nekoliko favorita na PZE ’23.

Luka Black je ovih dana u žiži jsvnosti zbog pobjedničke pjesme „Samo mi se spava“kojom će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Velikoj Britaniji, a kolege ga redovno komentrišu i žele mu visok plasman na predstojećem prestižnom muzičkom takmičenju, koje će biti održano od 9. do 13. maja u Liverpulu.

Mladog Luku Ivanovića prokomentarisala je i Sara Jovanović, poznatija na sceni kao Sara Jo koja je učestovala u prošlogodišnjem izboru s pjesmom „Muškarčina“, ali nije uspjela da ode na Evroviziju.

„Vjerujem da ćeLuke Black dati sve od sebe. Pratim njegov rad još odavno, neki naši muzički počeci su se dogodili istih godina. Bila sam na njegovim prvim promocijama, cijenim što je svoj i što fura neki svoj fazon. Ispočetka je tako. To nije mijenjao.Ove godine sam imala nekoliko favorita, Džipsija recimo, njegovu energiju i nastup“, izjavila je pevačica. 

„Nastup pobjednički je, kažete, bio satanistički po mnogima? Ne… Znate kako, poslije Madone ništa više ne može da bude toliko ekstravagantno, čudno, smatram da je zaista teško pomjerati granice u tom smislu. Mislim da je Madona prva otvorila put svima nama. Luke Black je inovativan“, poručila je, pa otkrila kako planira da proslavi jubilarni 30. rođendan: „Za 30. rođendan, koji mi je u oktobru, voljela bih jednu dobru žurku. Dosad su sve bile večere za rođendan, ali sada želim dobar parti, da se svi provedemo odlično“.

autor:mondo.ba foto:mondo.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.