SRPSKI TJELOHRANITELJ OTKRIO PRAVO LICE SVETSKOG DŽET SETA: Naomi spijrečio da prebije ženu, a Bijonse mu tražila ŠOKANTNU stvar

SRPSKI TJELOHRANITELJ OTKRIO PRAVO LICE SVETSKOG DŽET SETA: Naomi spijrečio da prebije ženu, a Bijonse mu tražila ŠOKANTNU stvar

Srpski telohranitelj Goran Dželatović Ajkula koji je čuvao mnoge svetske zvezde među kojima su i top model Naomi Kembel i pevačica Bijonse, ispričao je u emisiji Realna priča na Kurir TV zanimljive epizode koje je doživeo u vreme saradnje sa njima.

Ispričao je kako je uoči jednog nastupa Džej Zija, zbog Bijonse morao da povuče veze koje je imao u Luj Vitonu.

realna priča
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

– Tada je bio jako bilo popularan festival u Hajd Parku koji traje tri nedelje i održava se u julu. Džej Zi je gostovao tada i došao je sa Bijonse. Pre gostovanja trebalo je da idu u šoping. On ne voli mnogo da se šeta i kao ni većini muškaraca nije mu zanimljiv šoping, pa nije hteo da ide sa njom. PR je hteo neki privatni šoping da organizuje, a ona je htela da ide u Luj Viton – rekao je Dželatović.

Bijonse
FOTO: PROFIMEDIA

Kako kaže, Bijonse je tada bila tužna zbog mogućnosti da joj šoping bude uskraćen zbog čega se on sažalio:

– Bilo mi je žao nje i ja joj onako tiho kažem: „Možda ja mogu da ti pomognem. Znam neke ljude u Luj Vitonu, ali moramo da se vratimo u Vest End.“ Ona je bila oduševljena i ushićeno mi je tražila da to uradim. Rekla je „Zovi ih, molim te!“ Ja pustim poruku mojoj vezi u Luj Vitonu. To je sva sreća bilo oko sat vremena pred kraj radnog vremena. Rekli su mi da ne mogu da izbace ljude koji su u tržnom centru, ali da mogu kada Bijonse i Džej Zi uđu u objekat da zatvore vrata i da ne puštaju kupce unutra. Tako je na kraju i bilo.

Naomi Kembel
FOTO: PROFIMEDIA

Za Naomi Kembel kaže da je izuzetno prgava, ali da nije takva ne bi bila to što jeste:

– Prgava je, ali Naomi je zato Naomi. Malo je falilo da budem uhapšen zbog nje na aerodromu Hitrou. Izgubili su joj torbu i ona je počela da se svađa sa radnicama na aerodromu. Jedna od njih je stavila ruku na nju kao bi je smirila, na šta je ova sasvim flipnula! Onda sam ja stao između njih naravno da zaštitim nju, ali samo sam hteo nekako da smirim situaciju da ne dođe još gore svađe. Naomi je htela da se bije, došla je i policija. Nastao je haos. Nekako smo mi izašli, našli torbu i to se nekako završilo. Svi oni imaju različit karakter.

Autor:kurir.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.