Starleta DIGLA RUKU na muža! Pi**ice, kukaš kao žena!

Starleta DIGLA RUKU na muža! Pi**ice, kukaš kao žena!

Dalila Dragojević prebila je svog muža Dejana u „Zadruzi 5“ i poručila mu da je „pi*kica koja kuka kao neka žena“!

Starleta je uletjela u spavaću sobu i počela da pesniči i šutira supruga, koji je na „Zadrugoviziji“ javno zatražio razvod braka.

-Sram te bilo, širiš noge u rijalitiju! Vidio sam snimak vašeg seksa, nisam znao da si tako laka žena! Još si izabrala kriminalca i uličara! Cijeli život ćeš nositi fantomke, pljačkaćeš banke, šmrkaćeš i završićeš u zatvoru- rekao je Dragojević, aludirajući na kriminalnu prošlost Filipa Cara, a ona mu je odbrusila.

-Sa osmijehom ću da pljačkam banke i idem u zatvor! Car i ja imamo najbolji seks na svijetu! Ti mi se odavno gadiš, nikad me više nećeš imati! – rekla je

Izdržavala muža

Dejan se smijao, a Dalili je pukao film i izudarala ga je!

Obezbjeđenje ju je jedva odvuklo od muža, a ona je nastavila da urla.

-Uništio si mi život! Kunem ti se Bogom: uništiću i ja tvoj! Izdržavala sam te pet godina, dok si ti samo igrao igrice. Sad glumiš ucveljenog muža zbog rijalitija i naroda!- vikala je Dalila kroz suze.

Kad je čuo šta se desilo, Car je stao na stranu svoje ljubavnice, pa se i on okomio na Dragojevića. I njihova svađa umalo nije kulminirala fizičkim sukobom!

– Hoćeš da te prebijem i izađem?! Priznaj da bi to najviše volio! Da ti razmrljam tu facu i odem – vikao je Filip, a Dejan mu je mirno odgovorio da bi volio da ga udari.

Obračun u ring

Momak iz Crikvenice se odmah zaletio na Dalilinog muža, ali je obezbjeđenje uspjelo da ga obuzda.

-Jao, praseća glavo, ajde skloni tu jabuku iz usta i grokći! Pošto toliko želiš da se biješ, molim produkciju da nam u rijalitiju organizuju ring, pa da odmjerimo snage – poručio je Dejan.

Filip nije izdržao pritisak, pa je na kraju i on pukao! Lomio je sve pred sobom, plakao, gušio se i dozivao majku i sestru.

-Vadite me odavde ako me volite! Majko, sestro, spasite me! Život mi je uništen! Ubiću nekog ako ostanem!- jecao je Car.

Izvor: Informer

Foto: Damir Dervišagić

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.