„Seks i grad“: Nema glavne Face, ali se pojavljuje On

„Seks i grad“: Nema glavne Face, ali se pojavljuje On

Voljeli ili ne popularnu seriju „Seks i grad“ (Sex and the City“) u ovoj godini će ta romantično, komična, dramska saga dobiti nastavak.

Pod nazivom“And just like that…“ biće prikazano deset epizoda i u njemu neće biti jedne od glavnih junakinja – Samanthe.

Ipak, pojaviće se jedan drugi lik koji je u vrijeme prikazivanja originalne serije takođe imao veliki broj obožavateljki.

Objavljeno je, naime, da će ulogu u novoj seriji imati glumac John Corbett, koji je u „Seksu i gradu“ glumio Carrieinog dečka Aidana Shawa.

Snimat ću seriju”, rekao je Corbett i dodao kako je ova vijest za njega vrlo uzbudljiva. Iako nije otkrivao previše detalja, rekao je da bi se trebao pojaviti u više epizoda. „Sviđaju mi se svi ti ljudi, bili su jako dragi prema meni”, naveo je Aidan.

Nije poznato u kojoj fazi će biti ljubavni život tri glavne junakinje, Carrie, Charlotte i Mirande.

Mnoge je rastužila vijest da se Chris North neće pojaviti kao Faca, a navodno su u toku pregovori s Davidom Eigenbergom koji je glumio Stevea Bradyja.

Ono što je poznato je i da će dio priče biti i neizbježna pandemija koronavirusa.

Nekada originalna serija imala je šest sezona i prikazivala se od 1998. do 2004. godine. Nakon serije uslijedila su dva filma.

Nova serija biće prikazana na HBO Max programu, a datum početka još se ne zna.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.